Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

10 otázok o michalovskom námestí: Poznáte srdce nášho mesta naozaj dobre?

Mnohí ním prechádzajú denno-denne. Je miestom nákupov, obedov, kávičiek či prechádzok. Taktiež sa na ňom schádzajú tisícky ľudí počas najväčších akcií v meste. Ste presvedčení, že Námestie osloboditeľov v Michalovciach naozaj poznáte? Predveďte sa v našom kvíze.

Ilustračný obrázok k článku 10 otázok o michalovskom námestí: Poznáte srdce nášho mesta naozaj dobre?
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Námestia predstavujú srdce každého mesta a inak tomu nie je ani v Michalovciach. Zrekonštruované Námestie osloboditeľov je vyhľadávaným cieľom domácich v každodennom živote, ale i turistov. Trúfnite si na 10 otázok týkajúcich sa michalovského námestia.

Ku každej otázke máte tri možnosti, správna je vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 10 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom. Tak poďte do toho :). Hrajte tu:10 otázok o michalovskom námestí: Poznáte srdce nášho mesta naozaj dobre?

Otestujte sa aj v iných oblastiach! Overte si, ako dobre poznáte MHD v Michalovciach?

Ako dobre poznáte dominantu Michaloviec?

Otestujte sa, ako ste doma v michalovskom športe

Významné osobnosti späté s michalovským regiónom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM