Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

48. ročník Zemplínskeho jarmoku sa už blíži: Prvé informácie o obľúbenom podujatí!

Zemplínsky jarmok v Michalovciach každoročne láka množstvo domácich, ale aj ľudí zo širokého okolia. Jeho 48. ročník sa už blíži, tu sú prvé informácie.

Ilustračný obrázok k článku 48. ročník Zemplínskeho jarmoku sa už blíži: Prvé informácie o obľúbenom podujatí!
Zdroj: Dnes24.sk

Michalovce po roku opätovne ožijú Zemplínskym jarmokom a tradičnými Zemplínskymi slávnosťami. Stane sa tak v dňoch 18. – 20. augusta. Preto, ak sa už teraz neviete dočkať, nezabudnite si tento termín zapísať do vášho kalendára.

Otvorenie hudbou

Letný jarmok bude spojený s hudobnými a divadelnými vystúpeniami, obľúbenými trhmi, športovými turnajmi, výstavou drobnochovateľov, ukážkami prác ľudových remeselníkov ako aj medzinárodným zrazom motocyklov. Slávnostné otvorenie 48. ročníka Zemplínskeho jarmoku sa uskutoční v centre Michaloviec v piatok 18. augusta dopoludnia.

Na tribúne pri Mestskom úrade v Michalovciach návštevníkov čaká kultúrny program, v ktorom sa predstavia hudobné skupiny a súbory. Program Zemplínskych slávnosti bude na tribúne v centre Michaloviec pokračovať aj v sobotu 19. augusta.

Uvidíte aj motorkárov

Okrem stánkov s dobrým jedlom a rôznym tovarom sa budú prezentovať počas jarmoku aj ľudoví remeselníci. Hand made výrobky uvidíte počas celého podujatia na parkovisku pred Mestským kultúrnym strediskom.

K Zemplínskemu jarmoku patria ukážky tradičných remesiel, ale aj zábava na kolotočoch. Počas jarmoku ľudí čaká aj lahôdka v podobe spanilej jazdy motorkárov cez michalovské námestie, kde sa na chvíľu zastavia, aby ste sa mohli pokochať ich tátošmi. Prejazd motocyklov centrom mesta je spestrením programu v rámci Medzinárodného motozrazu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM