Rôzne

5 atraktívnych akcií, ktoré by ste v najbližších dňoch v Michalovciach a okolí nemali premeškať

Je dobré o nich vedieť vopred. Prinášame vám info o 5-tich zaujímavých akciách, ktoré sa v Michalovciach a okolí uskutočnia tento týždeň a ktoré radíme nepremeškať.

Ilustračný obrázok k článku 5 atraktívnych akcií, ktoré by ste v najbližších dňoch v Michalovciach a okolí nemali premeškať
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Zemplín pop

24. 4. 2018 od 8:00 do 15:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Príďte sa pozrieť na 9. ročník súťažnej prehliadky populárnych hudobných skupín a spevákov pôsobiacich na Základnej umeleckej škole v Michalovciach. Zemplín pop 2018 sa uskutoční pod záštitou primátora mesta Michalovce Viliama Zahorčáka.

Zemplínske múzeum

25. 4. 2018 o 16:30 hod., Námestie osloboditeľov 25, Michalovce

Zemplínske múzeum v Michalovciach vás pozývajú na prednáškový cyklus pri príležitosti Medzinárodného dňa pamiatok a historických sídel. Program podujatia je rozdelený do dvoch zaujímavých celkov. Počas podujatia sa môžete tešiť na predstavenie záchranného archeologického výskumu, ktorý prebiehal na Kostolnom námestí.

FS Zemplín

26. 4. 2018 od 18:00 do 20:00 hod., Chemkostav Aréna, Michalovce

Po obrovskom úspechu galaprogramu k 60. výročiu založenia FS Zemplín, ktorý mali možnosť všetci fanúšikovia folklóru vidieť v Chemkostav aréne v októbri minulého roka, sa môžu všetci Michalovčania opäť potešiť z reprízy tohto folklórneho bonbónika. Tentokrát si ako hosťa „Zemplínčania“ pozvali PUĽS – Poddukelský umelecký ľudový súbor. Všetci diváci sa teda majú načo tešiť.

Ošemnasti jarni jurmarok

27. 4. – 1. 5. 2018, Michalovce

Aj tento rok návštevníkov Michaloviec čaká zaujímavý program a to od 27. apríla do 1. mája. Už teraz sa môžete tešiť na stánky obchodníkov, uličku remesiel, folklór, ale aj súťaž vo varení guľášu, či športové súťaže. Slávnostné otvorenie 18. ročníka spomínaného podujatia bude v piatok 27. apríla.

Podvihorlatský maratón

29.4. 2018 od 10:00 hod., Michalovcie a okolie

Podvihorlatský maratón, jeden z najkrajších na Slovensku, v uvedený deň odštartuje na Námestí osloboditeľov v Michalovciach. Každoročne je najväčším bežeckým podujatím na Zemplíne. Okrem tradičného polmaratónu a maratónu sa môžeme tešiť aj na štafetu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM