Rôzne

Ak milujete Šíravu, toto VIDEO vás dostane: Zábery, ktoré budete chcieť prehrávať zas a znova!

Čo poviete na zábery z obľúbeného zemplínskeho letoviska z výšok? Má to však jeden háčik, po zhliadnutí tohto videa zo Šíravy budete zaiste mysľou už v lete :).

Ilustračný obrázok k článku Ak milujete Šíravu, toto VIDEO vás dostane: Zábery, ktoré budete chcieť prehrávať zas a znova!
Zdroj: YouTube.com

Počas týždňa sme vám priniesli článok o otvorení letnej sezóny na Amfiteátri Zemplínskej šíravy. A teraz si môžete vychutnať zábery na toto rekreačné stredisko priamo z výšok.

Vo výškach nakrúcal hodiny

Video sa nahrávalo v priebehu mája. Rekreačné stredisko Lúč poznáte, ale takto ste ho možno ešte ani nevideli. Známu lokalitu si totiž môžete pozrieť takpovediac z vtáčej perspektívy. Za dielom stojí videomaker Róbert Hercik „Natáčal som to približne dve až tri hodinky.“ Ako prezradil, trvalo mu to tak dlho aj preto, lebo musel nabíjať baterky. Okrem toho bolo potrebné vždy podľa jeho slov vybrať ten správny záber.

Robí to pre ľudí

Róbert prezradil, že natáčal v maximálnej výške 500 metrov. Aj keď ho to stálo niekoľko hodín z jeho voľného času, ktoré mu zabralo nakrúcanie priamo na mieste a následné strihanie doma, takéto videá robí veľmi rád. „Beriem to ako hobby a baví ma to,“ dodal Róbert.

Dôvody prečo vlastne nakrúca sú jednoduché. Pre ľudí, pre zábavu, z potešenia. „Chcem ľuďom ukázať krásy východného Slovenska z vtáčej perspektívy.“ Ako prezradil, ľudia sa môžu tešiť aj na videá z Vinianského hradu či mesta Michalovce.

Môže vás zaujímať:

Šaľení na Šírave: Horúce zábery plné adrenalínu, toto ale radšej neskúšajte!

VIDEO zachytilo, čo sa dialo na Šírave počas divokej búrky: Autentické zábery, z ktorých naskakujú zimomriavky

Šírava oslávi 50-tku netradične a celá jej letná turistická sezóna sa bude niesť v RETRO štýle!

VIDEO: Lúč na Šírave z výšok
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM