Kultúra

Ako porozumieť ženám v Michalovciach? Štyria sexi muži ponúkajú svoj návod

Skupinka zdanlivo úspešných a sebavedomých zrelých mužov, vyhlásených majstrov v trikoch a receptoch na šťastné manželstvo, si hovie a užíva vo svojej skrýši pre chlapov. Dostanú typicky mužský nápad. Aký? To už neprezradíme. Až v MsKS.

Ilustračný obrázok k článku Ako porozumieť ženám v Michalovciach? Štyria sexi muži ponúkajú svoj návod
Zdroj: MsKS Michalovce

Svety mužov a žien

Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach uvedie 13. mája o 19. hodine hru Aj muži majú svoje dni. Autorom divadelnej hry je Kristof Magnusson. V predstavení hrajú Branislav Deák, Ján Jackuliak, Milan Bahůl, Gregor Hološka. Situačná komédia s pesničkami, so skvelými humornými situáciami a príležitosťami pre štvoricu výnimočných hercov – komikov. Vtipné prekáranie večne proti sebe stojacich svetov mužov a žien.

Porozumieť ženám? Nemožné(?)…

Nahliadnite za oponu večných mužských únikov a priblížení svetu žien a riešenia dilemy : s nimi alebo bez nich? Rozohrané situácie prinesú množstvo zábavných momentov, nečakaných zvratov a zápletiek a možno aj odpoveď na otázku, či je vôbec možné žiť bez žien…Štyria sexi muži ponúkajú svoj návod

Táto hra sa dnes zaraďuje medzi divadelné hity Yasminy Reza, Neila Simona či Alana Ayckbourna. Nemecký autor islandského pôvodu Kristof Magnusson nadväzuje na to najlepšie z tradície svetových klasikov divadelnej komédie. Všetko v modernejšom a súčasnejšom jazyku, s rozprávačskou schopnosťou budovania pútavého príbehu, ľahkosťou point a konverzačným majstrovstvom. Na Slovensku doplnené o veľké svetové hity, ktoré lámali ženské srdcia a dobýjali prvé priečky hitparád v nedávno minulých rokoch.

video
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM