Rôzne

Ako stráviť voľné dni v Michalovciach? Výber podujatí, ktoré sa uskutočnia v našom meste

Až do pondelka si možno oddýchnuť od pracovných povinností. A zabaviť sa či zrelaxovať môžete aj na akciách, ktoré sa budú v konať v našom meste. Vyberáme niektoré z nich.

Ilustračný obrázok k článku Ako stráviť voľné dni v Michalovciach? Výber podujatí, ktoré sa uskutočnia v našom meste
Zdroj: TASR

Tanečné hity

31. marec 2018, Fabrik live, Michalovce

Najznámejšie hity tanečnej scény zaznejú v sobotu počas celého večera vo Fabrik live. Dobrú náladu zaručuje aj prítomnosť dídzžeja. Bude tam totiž Dj Tony Freezer. Ak máte chuť práve na takýto večer, môžete sem zavítať.

Ready Player One: Hra sa začína

1. apríl 2018 o 19:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

V roku 2045 je svet veľmi nehostinné miesto. Stredoškolák Wade Watts, tak ako väčšina ľudstva, uniká pred bezútešnou realitou do virtuálnej utópie zvanej OASIS, kde môže byť každý, kým len chce. Existujú tu tisíce planét, na ktorých sa dá žiť, hrať, ale aj zamilovať. Tvorca OASIS-u James Halliday totiž zomrel bez potomkov a svoje rozprávkové bohatstvo spolu s OASIS-om sa rozhodol darovať človeku.

Geroc´k

1.apríl 2018, Fabrik live, Michalovce

Veľkonočná nedeľa bude vo Fabrik live trochu iná. Ak už budete prejedení veľkonočných hodov, zažiť tu môžete večer so skupinou Geroc´k. Chýbať nebude ani Dj Mike.

Operácia Entebbe

1. apríl 2018 o 17:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

Politický thriller inšpirovaný skutočnými udalosťami z roku 1976 kedy bolo unesené lietadlo spoločnosti Air France na linke Tel Aviv – Paríž. Počas medzipristátia v Aténach pristúpili do lietadla dvaja nemeckí radikáli Brigitte Kuhlman (Rosamund Pike) a Wilfred Bose (Daniel Brühl) a dvaja členovia ľudového frontu pre oslobodenie Palestíny.

Veľkonočná párty

2.apríl 2018, Fabrik live, Michalovce

V podniku Fabrik live v Michalovciach bude veľkonočná disco párty. Ak máte chuť, môže zažiť noc plnú hitov, ktoré vám zlepšia veľkonočnú náladu. Zahrá vám Dj Tony Freezer a Dj Mike.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM