Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Amfiteáter na Šírave čoskoro otvorí brány: Toto bude prvé podujatie sezóny!

Amfiteáter na Zemplínskej šírave čoskoro otvorí svoje brány. Prinášame vám bližšie informácie o prvom podujatí jeho novej sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Amfiteáter na Šírave čoskoro otvorí brány: Toto bude prvé podujatie sezóny!
Zdroj: Dnes24.sk

Amfiteáter na Zemplínskej šírave už tento mesiac odštartuje svoju ďalšiu sezónu. A čo sa stane jej vôbec prvým podujatím? Už teraz vám prezradíme, že to bude akcia s názvom Šírava deťom. Tá sa uskutoční koncom tohto mesiaca, konkrétne 27. mája.

Bude aj Šmolshow

Amfiteáter, ktorý sa nachádza v rekreačnom stredisku Hôrka na Zemplínskej šírave, ožije v nedeľu 27. mája od 14:00 hod. až do 17:30 hod. bohatým programom. Radosť budú mať najmä najmenší, pretože tam odštartuje tretí ročník podujatia Šírava deťom. Amfik týmto podujatím oficiálne zaháji novú letnú sezónu.

Počas spomínanej akcie vystúpi na pódiu Ujo Ľubo so svojím programom, ktorý si aj vlani získal detskú priazeň. Do rozprávky a sveta fantázie návštevníkov prenesú Tom & Elo, s ktorými si detičky zaspievajú a zatancujú. Návštevníci sa môžu tešiť aj na Šmolshow.

Loďou po slovenskom mori

Súčasťou príjemného rodinného popoludnia budú i ďalšie vystúpenia na pódiu. Na návštevníkov čakajú aj zaujímavé workshopy, fun zóna s rôznymi atrakciami, skákacie hrady, či trampolíny. Nebudú chýbať ani športové súťaže.

Potešia aj obľúbení maskoti, s ktorými sa budete môcť odfotografovať. Chýbať nebudú ani živé zvieratká a ďalší bohatý sprievodný program. To však nie je všetko. Organizátori sľubujú aj ďalšie prekvapenia. Zaujímavým lákadlom pre účastníkov podujatia bude aj tradične plavba loďou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM