Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Amfiteáter na Šírave láka aj hudobnými akciami: Doprajte si zážitok pod holým nebom

Hudobný zážitok počas leta pod holým nebom? Na svoje si môžete prísť aj v amfiteátri pri Zemplínskej šírave. Veď si to pozrite...

Ilustračný obrázok k článku Amfiteáter na Šírave láka aj hudobnými akciami: Doprajte si zážitok pod holým nebom
Zdroj: Archív Amfik Šírava festu

Amfiteáter, ktorý sa nachádza v rekreačnom stredisku Hôrka na Zemplínskej šírave ožije počas leta i muzikou. Chystajú sa tam totiž viaceré akcie, ktoré návštevníkov potešia hudbou. Prinášame vám ich prehľad.

Amfík Šírava fest

14. – 15. júla

Na tretí ročník Amfík Šírava festu sa môžete tešiť v dňoch 14. – 15. júla. Tento rok vsadili usporiadatelia na nitrianske kapely ako Desmod, Gladiátor, Horkýže Slíže v kombinácii s východniarskymi menami ako Heľenine Oči, Nika Karch či Smola a Hrušky, ktoré budú doplnené o švédsku kapelu Rednex. Pozrite sa zoznam všetkých účinkujúcich Amfik Šírava festu 2017:

  • mladé kapely z východu: The Now, Freedeggs, The Overtime, Ladies & Genitals, The Parentals..
  • speváčka Nika Karch
  • kapely z východu Heľenine Oči, Smola a Hrušky
  • kapely z Nitry: Desmod, Gladiátor, Horkyze Slize
  • švédska kapela Rednex.

Kandráčovci

21. júla od 15:00 hod.

Obľúbená skupina Kandráčovci vystúpi na šíravskom amfiku 21. júla. Medzi svojimi hudobnými hosťami privíta Moniku Kandráčovu a Mariannu Železnú. Skupinu Kandráčovci založil v roku 2004 jej primáš Ondrej Kandráč. Členmi tohto zoskupenia sú bývalí muzikanti z rôznych folklórnych súborov. Kandráčovci vydali množstvo albumov a získali ako prvá ľudová hudba na Slovensku naraz dve platinové platne.

Video oldies amfik party

4. augusta

Tešiť sa dá aj na oldies párty. Ak sa chcete zabaviť na najväčšie hity 90. rokov, nerobte si teda žiadne plány na 4. augusta. Na amfiteátri to roztočí známy moderátor Julo Viršík. Avšak to nebude všetko. Návštevníci sa na uvedenej akcii môžu tešiť i na dídžeja Kuka, ktorý sa na amfiku predstavil aj počas minuloročnej oldies párty.

Šíravkovo

3. september

Pre deti je pripravené podujatie Šíravkovo a aj počas tejto akcie sa dá tešiť i na muziku. Podujatie je v pláne v posledný prázdninový víkend a tak sa deti ešte pre začiatkom školského roka môžu poriadne vyšantiť. Pripravené pre ne budú nafukovací hrad, trampolíny, maľovanie na tvár, fin zóna a veľa ďalších atrakcií, ale aj detský spevák Miro Jaroš.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM