Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Amfiteáter na Šírave odhalil svoje lákadlá: Toto všetko môžete zažiť počas letnej sezóny!

Amfiteáter, ktorý sa nachádza v rekreačnom stredisku Hôrka na Zemplínskej šírave ožíva kultúrnym životom. Letné prázdniny prinesú okrem zaslúženého oddychu aj všakovaké akcie. Vieme, čo sa chystá!

Ilustračný obrázok k článku Amfiteáter na Šírave odhalil svoje lákadlá: Toto všetko môžete zažiť počas letnej sezóny!
Zdroj: Dnes24.sk

Do amfiteátra pri Zemplínskej šírave, ktorý sa nachádza v rekreačnom stredisku Hôrka, sa aj túto sezónu vracia život. Počas prázdnin nás čakajú zaujímavé podujatia. Pod článkom sme pre vás pripravili anketu s podujatiami amfiku.

Najväčší východniarsky hip-hop festival

Leto na amfíku odštartovalo svoju novú sezónu poslednú májovú nedeľu. Priniesli sme vám fotoreportáž zo samotného štartu. Nasledujúce chvíle na amfiteátri spestria Tanečnice z Lúčnice a to v nedeľu 26. júna. Ako organizátori prezrádzajú, so svojím turné sa u nás zastaví aj speváčka Kristína a tá zaspieva 3. júla.

O pár dní neskôr 8. – 9. júla je pripravený Nahoď sa fest alebo Hip Hop music dance festival, ktorý sa volá aj Vibe festival, kde vystúpi EGO, SEPAR a viac ako desiatka ďalších hudobníkov.„Vibe Festival je najväčší hip-hopový a tanečný festival na východnom Slovensku,“ zverejnili z Amfiteátra Zemplínska šírava.

Motozraz aj veľká hudobná akcia

Na amfiku 15. júla odštartuje Oldies Party s Captain Jack. Vystúpi tam tiež slovenský Maduar. V júli sa na amfiteátri zastaví aj SĽUK so svojím hudobno-tanečným programom a to 23. júla.

Dvojdňový festival vypukne 29. – 30. júla, ktorého súčasťou budú kapely Polemic, Heľenine oči, Ine Kafe, Hex, Smola a Hrušky, Zoči voči, Martin Harich, The Paranoid a mnohí ďalší. Špeciálnym hosťom bude Ivan Kandráč.„Bude to Amfík Šírava fest, najväčšia hudobná akcia na východnom Slovensku,“ zverejnili usporiadatelia. Amfik bude ako každý rok súčasťou motozrazu. 18. – 20. augusta. O bližšom programe motozrazu vás budeme informovať.

Posledný letný mesiac bude v znamení šlágrov – chystá sa Senzi paráda. 7. augusta budú na amfiteátri hostiť Otta Weitera, Evu Mázikovú, Roba Kazíka a iných hostí. Tak ako amfiteáter začal programom pre deti, tak podobne aj skončí. Na pódiu vystúpi našimi najmenšími milovaný program PACI PAC. Bude aj diskotéka, zvieracia farma a veľa prekvapení a to všetko 28. augusta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM