Veronika Ondo-Cholewová Šport Iné športy

Basketbalový klub investoval stovky eur: V michalovskej škole pribudla novinka!

Basketbalový klub 1.BK Michalovce sa rozhodol zainvestovať stovky eur. Na známej michalovskej základnej škole tak počas leta pribudla novinka.

Ilustračný obrázok k článku Basketbalový klub investoval stovky eur: V michalovskej škole pribudla novinka!
2
Galéria
Zdroj: 1. BK Michalovce

Počas letných prázdnin sa basketbalovému klubu 1.BK Michalovce podarilo zabezpečiť nové basketbalové koše na Základnej škole na ul. J.A. Komenského v Michalovciach. Klub do nich investoval 1700 eur.

Zaujímavosťou je, že nové koše sú nastaviteľné a vhodné aj pre mini basketbal. Inštalované sú na bočných stenách vynovenej telocvične. „Budú slúžiť na tréningy detí počas vyučovania, ale aj na prípravu najmladších hráčov basketbalového klubu,“ informoval Peter Biganič z 1.BK Michalovce.

Ako dodal, pred dvoma rokmi klub z úspešného projektu s nadáciou obchodného reťazca vymenil aj hlavné basketbalové koše v danej telocvični. „Jedná sa o ďalšiu vlastnú investíciu basketbalového klubu pre zlepšenie podmienok a rozvoj basketbalu v našom meste. Veríme v ďalšiu dobrú spoluprácu so školami v meste,“ dodal michalovský basketbalový klub.

„Celková investícia sa vyšplhala na sumu 1 700 €,“ uviedli z 1.BK Michalovce. Ako z klubu dodali, boli pre nich zaujímavé aj ostatné výborné výsledky družstva chlapcov 4.ZŠ v rámci Žiackej basketbalovej ligy, ale aj mestskej olympiády ZŠ v basketbale v minulom školskom roku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

OBRAZOM: Takúto investíciu cez leto zrealizovali na michalovskej ZŠ
2
Galéria
Zdroj: 1. BK Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM