Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Bola by škoda ich nezažiť: TOP 7 februárových akcií, na ktoré sa tešte v Michalovciach

Február je už tu a aj keď je najkratším mesiacom roka, v Michalovciach môžete počas neho zažiť nejedno zaujímavé podujatie. A tieto sú podľa nás tie naj...

Ilustračný obrázok k článku Bola by škoda ich nezažiť: TOP 7 februárových akcií, na ktoré sa tešte v Michalovciach
Zdroj: TASR

Janko Lehotský

1. 2. 2018 o 17:00, malá galéria Metského kultúrneho strediska, Michalovce

Známy slovenský umelec Janko Lehotský predstaví svoju zaujímavú výtvarnú tvorbu vo svojom programe – Moje druhé JA. Okrem toho zahrá divákom na klavíri a zaspieva. Hosťom večera bude Pavol Mrázek, ktorý predstaví svoje motivačné publikácie.

Deti na hokej

4. 2. 2018 o 14:30 hod., Zimný štadión Michalovce

Zimný štadión Michalovce privíta 4. februára deti vo veku 5–10 rokov a ich rodičov. Na športové podujatie s názvom Deti na hokej príde aj vĺčik GOOOLY. Pripravené bude občerstvenie, pre deti zošiť s hokejovými úlohami, ale aj diplom. Vstup na hokejovú akciu je voľný.

Divadlo pri fontáne

6. 2. 2018 o 18:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Michalovské ochotnícke Divadlo pri fontáne pozýva verejnosť na reprízu svojej hry Koniec štátnej cesty. Môžete sa prísť pozrieť na hercov nášho mesta a podporiť ich divadelné umenie a talent. V réžii sa predstaví Helena Andreeva a Jela Timková.

Známi herci

13. 2. 2018 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Divadelná hra Pyžamo pre šiestich obletela celý svet a je voľným pokračovaním hry Tri letušky v Paríži. Francúzska komédia z dielne Marca Camolettiho, z produkcie a od režiséra hry Troch Letušiek v Paríži, ktorú aktuálne hrajú slovenskí herci po celom Slovensku, prichádza aj do Michaloviec. Na javisku sa predstaví Gabriela Škrabáková, Danica Jurčová, Anna Nováková, Richard Stanke, Ján Dobrík, Michal Rovňák-

Rodinný muzikál

14. 2. 2018 o 18:00 hod.,Metské kultúrne stredisko, Michalovce

Rodinný muzikál autorky Tatiany Masníkovej je urobený s hudbou Roberta „Ropka“ Šimka (Finalista Slovensko hľadá Superstar a líder skupiny Massriot) a Petry Bangóovej. Dobrodužný rozprávkový príbeh plný hudby, tanca, s nádhernými kostýmami, veľkou výpravou a podmanivými svetelnými efektami. Vidieť ho môžete presne 14. februára.

Zábavky a hry tanečné

16. 2. 2018 o 18:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Folklórny súbor Železiar predstaví tanec ako umenie. Priamo na javisku predvedie choreografickú tvorbu, ktorej výsledkom bude obrovský potenciál scénických útvarov prinášajúcich zábavu pre všetkých divákov. Hravé rozvíjanie tanečného pohybu uvidíte od párového tanca cez dejový tanec až do priameho zapojenia všetkých divákov do choreografie na javisku.

Shaolinskí mnísi

24. 2. 2018 o 19:00 hod., Mestská športová hala Michalovce

Show je sprevádzaná originálnou hudbou z chrámov a sprievodným komentárom v slovenskom jazyku. Ide o fascinujúce dve hodiny, ktoré poukazujú na ľudskú odolnosť a podstatu ovládania. Program oslovuje všetky vekové kategórie, od detí až po dospelých a zároveň potvrdzuje že myseľ je schopná ovládať ľudské telo. Dominantné cvičenia boli nacvičené v Číne. Pred očami divákov ich predvedú starí učitelia a študenti Shaolin Monks, ktorí žijú podľa prísnych pravidiel Budhizmu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM