Zuzana Ročeňová Krimi

Brutálny útok Eda (44) na vlastnú mamu: Stoličkou a päsťami ju udieral do hlavy a nielen to!

Dráma v rodinnom dome. Podľa polície muž (44) svoju matku udieral päsťami aj stoličkou, prišlo však aj na vyhrážky s nožom v ruke. Za také to vyčíňanie, mu teraz hrozí pobyt za mrežami.

Ilustračný obrázok k článku Brutálny útok Eda (44) na vlastnú mamu: Stoličkou a päsťami ju udieral do hlavy a nielen to!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia obvinila Eduarda (44) z okresu Michalovce, z prečinu nebezpečného vyhrážania. Ako informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó, obvinený sa v sobotu (7.2.2015) v popoludní v rodinnom dome v obci Zalužice, vyhrážal zabitím svojej matke (67).

„Vulgárne jej nadával a počas vyhrážok ju stoličkou udieral do hlavy a tela. Následne si na ňu sadol a päsťami ju udieral do hlavy a chrbta. Vzápätí podišiel k vedľajšiemu stolu, z ktorého vzal kuchynsky nôž a neustále sa sním vyhrážal, že ju dobodá a zabije,“ povedal policajný hovorca.

Spôsobil jej zranenia s dĺžkou práceneschopnosti viac ako šesť dní. Ako ďalej uviedol Szabó, obvinený bol umiestnený v cele policajného zaistenia a v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM