Rôzne

Čaká nás Deň Topoľančanov: Tešiť sa dá na detské atrakcie i súťaž vo varení holubkov

V Topoľanoch sa chystá lákavé podujatie, ktoré môže osloviť aj vás. Domáci tam pripravujú bohatý program pre celé rodiny.

Ilustračný obrázok k článku Čaká nás Deň Topoľančanov: Tešiť sa dá na detské atrakcie i súťaž vo varení holubkov
Zdroj: Dnes24.sk

Na začiatku posledného prázdninového mesiaca bude v mestskej časti Topoľany pripravený bohatý program pre všetky vekové kategórie obyvateľov. Chystá sa tam Deň Topoľančanov, ktorý odštartuje 3. augusta 2019 o 13:30 hod.

Varenie holubkov

Deň Topoľančanov sa stal tradíciou a súčasťou kultúrneho leta v Michalovciach. Občianske združenie Naše Topoľany ho organizuje už po štvrtýkrát.

Obľúbená akcia začne slávnostnou svätou liturgiou v Chráme sv. Michala o 13:30 hod. Hlavný program bude pokračovať o 16:00 hod. na futbalovom ihrisku, kde si návštevníci prídu na svoje. Atraktívnou súčasťou programu bude určite aj súťaž vo varení holubkov.

Aj jazda na koni

Na ihrisku v Topoľanoch si návštevníci budú môcť vypočuť skupinu Mihaľovski ňevesti i beťare, ktorá reprezentuje zvyky a tradície nášho regiónu Zemplín. S folklórom sa predstaví aj súbor Lipovec.

Návštevníkov poteší i skupina Bonn a zabaví Čiko, či Jožko Jožka. Pre najmenších je pripravené maľovanie na tvár, ale aj tvorivé dielne, skákacie hrady, detské atrakcie i jazda na koni.

Pozrite si vo fotogalérii nižšie archívne zábery práve zo spomínaného podujatia.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Topoľany si užili svoj deň
18
Galéria

Foto: archív

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM