Zuzana Ročeňová Krimi

Čašníčka zaspala na barovom pulte: Tibor (19) s komplicom nelenili. Pozrite, čo jej urobili!

Michalovčania, Tibor (19) a Ján (28) si poriadne zavarili. Podľa polície úradovali v jednom z michalovských barov a využili nepozornosť čašníčky. Na svedomí majú toho, ale omnoho viac.

Ilustračný obrázok k článku Čašníčka zaspala na barovom pulte: Tibor (19) s komplicom nelenili. Pozrite, čo jej urobili!
Zdroj: TASR

Michalovskí policajti pátrali po šikovnom zlodejovi, ktorý nekradol prvýkrát. Z prečinu krádeže obvinili Michalovčana Tibora (19).

Čašníčka za barom

Obvinený Tibor sa podľa polície krádeže dopustil spolu s obvineným Jánom (28) z Michaloviec, ešte začiatkom roka 2014.

„Krátko pred polnocou v jednom z michalovských barov využili nepozornosť čašníčky, ktorá zaspala pri barovom pulte. Kým Ján dával pozor vonku pri dverách baru, Tibor z pultu ukradol peňaženku s finančnou hotovosťou,“ uviedol košický krajský policajný hovorca Szabó.

Krádežou spôsobili škodu za takmer 30 eur. Obaja boli zadržaní a umiestnení v cele policajného zaistenia s návrhom na ich väzobné stíhanie. Obvinenému Tiborovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky a staršiemu Jánovi až dvojročné väzenie.

Krádež na ulici

Ako informoval Szabó Tibor (19) koncom októbra uplynulého roka pred novinovým stánkom na Špitálskej ulici v Michalovciach, využil nepozornosť dôchodkyni (65) a kradol znova.

„Z vaku, ktorý mala prevesený na chrbte, jej bez použitia násilia odcudzil peňaženku. Krádežou jej spôsobil škodu za viac ako 40 eur,“ povedal policajný hovorca.

Obvinený bol súdom právoplatne odsúdený za prečin krádeže, pričom trest odňatia slobody nepodmienečne na 6 mesiacov si tohto času mal odpykávať v ústave na výkon trestu pre mladistvých.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM