Veronika Ondo-Cholewová Správy Rôzne

Centrum Michaloviec zdobia fotografické obrazy: Pozrite si otvorenie galérie pod nebom

Pešia zóna v Michalovciach sa zmenila na galériu. Návštevníkom mesta prináša zaujímavé pohľady na metropolu Zemplína a Zakarpatskú oblasť.

Ilustračný obrázok k článku Centrum Michaloviec zdobia fotografické obrazy: Pozrite si otvorenie galérie pod nebom
11
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce.sk

Galéria pod nebom je už obľúbenou formou výstavy, otvorenou 24 hodín denne 7 dní v týždni. Galéria predstavuje 24 veľkoplošných umeleckých fotografií, na ktorých sa prezentuje región dolný Zemplín a Zakarpatská oblasť.

Galéria vznikla v rámci projektu SK-INFO-UA Inovatívne informačné produkty cezhraničnej spolupráce. Podobná galéria je inštalovaná aj v meste Užhorod. Galéria je jednou z aktivít, ktorá má za cieľ prezentovať spoločný cezhraničný región sú Galérie pod nebom v meste Užhorod a aj v meste Michalovce.

„Sú výbornou možnosťou prezentácie, keďže takéto galérie sú prístupné 24 hodín 7 dní v týždni. Boli financované z dodatočného grantu,“ informovala hovorkyňa mesta Michalovce Iveta Palečková.

Zdroj: Mesto Michalovce.sk

Pri príležitosti otvorenia galérií bol vyrobený aj spoločný album obsahujúci fotografie oboch výstav. Otvorenie Galérie pod nebom sa v Michalovciach uskutočnilo vo štvrtok 20. apríla. Fotografie si môžete pozrieť priamo pri malej fontáne pod Mestským úradom v Michalovciach alebo v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: Mesto Michalovce

V Michalovciach otvorili galériu pod nebom
11
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM