Rôzne

Cintorín v Michalovciach onedlho zažije nápor ľudí: Ako bude otvorený?

Počas nadchádzajúcich dní zamieri k hrobom svojich blízkych množstvo ľudí. Dušičkovému náporu sa prispôsobuje i mestský cintorín.

Ilustračný obrázok k článku Cintorín v Michalovciach onedlho zažije nápor ľudí: Ako bude otvorený?
Zdroj: TASR

K pietnemu jesennému sviatku patrí i nazameniteľná atmosféra vysvietených cintorínov, ktorá je najpôsobivejšia práve vo večerných hodinách. Počas bežnej prevádzky ale väčšina cintorínov zatvára svoje brány už podvečer.

Počas dušičkového náporu sa v Michalovciach otváracie hodiny prispôsobia. „Otváracie a zatváracie hodiny na mestskom cintoríne Ul. J. Kollára budú v dušičkovom čase od 7:30 do 21:00 hod.,“ informoval vedúci správca Rudolf Klein. Tento otvárací čas sa týka obdobia od 28. 10. 2016 do 8. 11. 2016.

Zdroj: TASR

Správca mestského cintorína v Michalovciach dodal, že počas Dušičiek zamestnanci cintorína budú tak, ako po iné roky občanom plne k dispozícii, a to aj v dňoch sviatočných, ako aj v dňoch pracovného voľna (sobota a nedeľa).

„Samozrejme aj v tomto pre pohrebné a cintorínske služby náročnom pracovnom období nezabúdame na našu hlavnú činnosť a tou je dôstojné pochovávanie a rozlúčky s našimi zosnulými,“ uzavrel Klein.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM