Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Čo a kde zažiť? Výberový prehľad víkendových podujatí v Michalovciach

Posledný októbrový víkend je tu. Na aké podujatia si počas neho vyraziť v Michalovciach? Vybrali sme pre vás hneď niekoľko zaujímavých tipov.

Ilustračný obrázok k článku Čo a kde zažiť? Výberový prehľad víkendových podujatí v Michalovciach
Zdroj: TASR

Hádzaná

28. 10. o 15:00 hod., Chemkostav aréna, Michalovce

Ženský hádzanársky klub z Michaloviec Iuventa vás pozýva v sobotu na zápas HK Iuventa – DHC Slavia Praha. 8. kolo ligy žien začne o 15:00 hod. v Chemkostav aréne v Michalovciach.

Futbalový zápas

28. 10. o 17:00 hod., Mestský futbalový štadión Michalovce

Futbalový zápas 13. kola našej najvyššej súťaže Fortuna ligy medzi MFK Zemplín Michalovce a FK Železiarne Podbrezová sa uskutoční v sobotu 28. októbra 2017 od 17:00 hod. na Mestskom futbalovom štadióne v Michalovciach.

Spievankovo a Kráľovná Harmónia

28. 10. o 15:45 hod., Kino Centru Michalovce

Obľúbené hudobné príbehy pre deti sa vracajú na plátna kín. Rozprávkovej krajine Spievankovo vládne dobrosrdečná kráľovná Harmónia. Jej úlohou je zaistiť, aby sa z krajiny nikdy nevytratila hudba, spev a dobrá nálada. Avšak obyvateľom Spievankova sa hudba akosi odcudzila, hudobné nástroje zapadli prachom, spev utíchol, dobrá nálada sa vyparila. Rozprávkovej krajine Spievankovo vládne dobrosrdečná kráľovná Harmónia. Jej úlohou je zaistiť, aby sa z krajiny nikdy nevytratila hudba, spev a dobrá nálada.

Párty

28. 10. Fabrik live, Štefana Tučeka 23, Michalovce

Ak máte chuť si zatancovať, v sobotu bude vo Fabrik live ďalšia edícia ich netradičnej párty. Do tanca vám budú hrať Dj Robin a Dj Mike.

Bajkeri

29. 10. o 17:30 hod., Kino Centru Michalovce

Nevlastní bratia Jakub a David spoločne s kamarátom Sašom trávia väčšinu času vo svete sociálnych sietí. Vzťahy pre neho predstavujú chaty s virtuálnymi dievčatmi, ktoré nikdy nevideli, obživu falošná módna šou, v ktorej sa predstiera niečo, čo nie je a najväčším životným problémom – vybitý mobil lebo nefunkčná wifi.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM