Rôzne

Čo budete robiť počas víkendu? Prehľad ako šitý pre Michalovčanov, ktorý vám hneď dodá inšpiráciu

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže náš špeciálny prehľad, ktorý je ako šitý pre Michalovčanov.

Ilustračný obrázok k článku Čo budete robiť počas víkendu? Prehľad ako šitý pre Michalovčanov, ktorý vám hneď dodá inšpiráciu
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Fašianový ples

23. januára, v Družbe v Michalovciach

Fašiangy je obdobie od Troch kráľov až do polnoci pred škaredou – Popolcovou stredou. Potom nasleduje 40 dňový pôst (zavedený až koncom 4. storočia kresťanskou cirkvou) až do Veľkého piatku. Je to prechodné obdobie medzi zimou a jarou. A práve v tomto období sa vrece s plesmi akoby roztrhalo. Ako prvý z našej trojice nášho výberu sa uskutoční Fašiangový ples. V sobotu 23. januára o 19. hodine otvorí svoje brány v jednom z michalovských hotelov, ktoré sa nachádzajú v jeho centre. Súčasťou bude jedálnička bude aj chutná kapustnica.

Koncert

22. januára o 20:00, freedom Michalovce

THE SWINES (jazzrock) koncert. Skupina za posledný rok zaznamenala významný progres, ktorého výsledkom bola pozvánka na XXI. Medzinárodný jazzový festival Košice, kde vystúpili popri svetových jazzových muzikantoch ako Violetta Curry (USA), WALK AWAY (PL, HU), David Helbock Trio (AUT) a i.

21. reprezentačný ples

23. januára, Bažant v Michalovciach

Pozývame vás na 21. reprezentačný ples KDH v Michalovciach, ktorý sa uskutoční 23. 1. 2016 o 19:00 hod. v Zlatom Bažante. Na ľudovú nôtu zahrá FS Zemplín.

Stretnutie fotoklubu Zempfo Michalovce

23. januára o o 14:00, v galérii ZOS Michalovce

Zemplínske osvetové stredisko pozýva všetkých členov fotografického klubu na prvé novoročné stretnutie. Okrem dobrej nálady a nápadov si môžete doniesť aj nových (potenciálnych) členov fotoklubu.

Ples pri Šírave

23. januára, v Zalužiciach

Dedinka pri Šírave s názvom Zalužice má tiež svoj ples. Ako mnohé iné obce, aj ona v čase fašiangového obdovia usporiada ples pre milovníkov tanca, zábavy a plesania :-) Ples Zalužičanov sa uskutoční 23. januára 2016

Koncert

23. januára o 21:00, Kokteil Bar na Hollého

V sobotu sa v Kokteil bare na Hollého 1 usktoční live koncert p. BASARAB. Začiatok je naplánovaný na 21:00. Odporúčajú sa rezervácie na 0948368182

Karneval

24. januára, v Topoľanoch

V nedeľu o 15. hodine odštartuje v reštaurácii Topolife. Tretí ročník ponúka okrem šťastných detských tvári promenádu masiek, súťaže a veľa prekvapení.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Pozrite si to v predstihu: PREHĽAD blížiacich sa plesov v Michalovciach a okolí

Aj takéto mená dostali bábätká v našom meste: Fatima, Feriha, Emír a to nie je ešte všetko!

Máte psa v dome alebo v bytovke? Psíčkari z Michaloviec, túto info neprehliadnite

Michalovskí cestári si starú ruskú frézu nevedia vynachváliť: Spotreba síce skoro ako tank, ale ten výkon! FOTO

Zemplínska šírava láka i v zime: Zamrznutá hladina a príroda ako z rozprávky! FOTO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM