Rôzne

Čo najviac zaujalo Michalovčanov? 5 najčítanejších článkov celého týždňa

Pomaly, ale isto je za nami ďalší májový týždeň. Ten priniesol viacero zaujímavých informácií, ktoré sa týkali Michaloviec alebo nášho okolia. Prinášame vám súhrn správ, ktoré vás zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Čo najviac zaujalo Michalovčanov? 5 najčítanejších článkov celého týždňa
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Spomienky na legendárny Hotel Park

Podnik, ktorý má doteraz v živej pamäti nejeden Michalovčan. Hotel Park patril kedysi medzi najznámejšie lokality nášho mesta. Dnes naň zostali už iba spomienky. Prečítate si ich aj vy.

Na Šírave odtrhlo vyhliadkovú loď

Divoké počasie udrelo na Zemplínsku šíravu a pre ľudí na mieste nastali dramatické momenty. Počas búrky dokonca odtrhlo loď spolu s kotviacim pontónom. Ako to na mieste vyzeralo zaznamenala kamera. Priniesli sme vám autentické zábery. Pozrite si VIDEO.

Letná sezóna na kúpalisku

Slnečné lúče začínajú priostrovať a mnohí sa tešia, kedy už budú chytať bronz na slniečku, či osviežia sa v bazénoch. Zisťovali sme, kedy plánujú otvoriť svoje letné brány na mestskom kúpalisku a aj v akej výške sa budú pohybovať ceny vstupného.

Najkrajšie svadobné miesta

Deň nazývaný aj ako Deň D. Moment, keď dvojica zaľúbencov robí vo svojom vzťahu zásadný krok a ktorý si zaslúži krásne prostredie. Okres Michalovce disponuje viacerými zaujímavými svadobnými miestami. Zaostrili sme na tie podľa nás najkrajšie. Toto je náš výber…

Stará cirkusantská rodina v Michalovciach

Do metropoly Zemplína zavítala naozaj zaujímavá rodina. Venuje sa cirkusu a to už neuveriteľných vyše tristo rokov. Jeden z jej členov – Antonín – je zároveň aj riaditeľom celého cirkusu. Otvorene nám porozprával, ako to v ich svete chodí.

Môže vás zaujímať:

Roky chátral, napokon sa do neho vrátil život: Amfiteáter na Šírave štartuje ďalšiu letnú sezónu!

V Michalovciach spoja obyvateľov celého sídliska: Bytovkárov čaká veľký deň

Maturity sú v plnom prúde aj na michalovskom gymnáziu: Riaditeľ študentom radí, jedna vec, ktorá vám pomôže!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM