Správy

Čo odštartuje Silvester v Michalovciach? Poznáme celý program!

Ak aj vy patríte medzi Michalovčanov, ktorí trávia silvestrovskú noc v meste a najmä polnoc na námestí, toto vás bude zaujímať. I tento rok zavítajú do nášho mesta hudobní interpreti a chýbať nebude pyromuzikálny ohňostroj.

Ilustračný obrázok k článku Čo odštartuje Silvester v Michalovciach? Poznáme celý program!
Zdroj: TASR

Pamätáte si na minuloročné Vianoce tak, ako by to bolo včera? Tak vedzte, že tohtoročné Vianoce sú tu už zajtra. Pripravte sa na klasický zhon, ale aj rodinnú pohodu a potom je Silvester. Vítanie nového roku, možno nejaké tie predsavzatia, veľa šampanského a zábavy.

Kedy začne oslava?

Silvestrovské oslavy sú oslavy Nového roku, konajúce sa v posledný deň roka Gregoriánskeho kalendára,čo je 31. decembra na Silvestra. Mesto Michalovce v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom pre nás pripravilo už tradične veľkolepý ohňostroj na Námestí osloboditeľov a sprievodný kultúrny program. Oslava Silvestra a oslava štátnosti bude na tribúne pri Mestskom úrade Michalovce. Začne sa 31. 12. od 23.00 hod.

Hudobná nádielka

„Program osláv príchodu nového roka a osláv 23. výročia vzniku SR začne o 23. hodine zapálením vatry zvrchovanosti na parkovisku pri MsKS,“ informovala hovorkyňa mesta Iveta Palečková. Pred polnocou sa presunú Michalovčania na Námestie osloboditeľov k tribúne. „Posledné minúty starého roka spestrí svojim vystúpením speváčka Michaela so svojou skupinou a bývalý superstárista Robo Šimko a MASSRIOT BAND,“ uviedla I. Palečková. Spoločným odpočítavaním, hymnou a prípitkom primátora mesta privítame Nový rok. Prvé minúty nového roka 2016 oslávia Michalovce už tradične aj pyromuzikálnym ohňostrojom.

Môže vás zaujímať:

Michalovčania žijúci mimo svojho rodného mesta: 10 vecí, na ktoré sa najviac tešíme po návrate domov!

Najkrajšie sviatky roka už čochvíľa: Vieme kedy sa rozsvieti vianočný stromček, mikulášsky program s prekvapením!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM