Rôzne

Čo priniesol týždeň? Pozrite si päť najklikanejších tém

Ak ste v uplynulých dňoch nestíhali sa venovať nášmu spravodajstvu, nevadí. Prinášame vám súhrn piatich najklikanejších tém nášho portálu z celého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Čo priniesol týždeň? Pozrite si päť najklikanejších tém
Zdroj: Dnes24.sk

Veľká predpremiéra

V michalovskom kine sa uskutočnila veľká predpremiéra filmu Čiara. Spolu s ňou do metropoly Zemplína prišli slovenskí aj ukrajinskí herci, ktorí priznali, že pred Michalovčanmi mali trému. Do kina prišiel aj primátor Michaloviec. Ten hercov a tvorcov filmu osobne privítal. Hercov si užili všetci, ktorí sa rozhodli prísť do kina, ale aj tí, ktorí postávali vonku a snažili sa zazrieť známe tváre. Zábery z michalovskej predpremiéry si môžete pozrieť v našej galérii.

Letné kino na Lúči

Šíravský amfiteáter v rekreačnom stredisku Hôrka/Lúč prichystal pre nadšencov sledovania filmov pod holým nebom zaujímavý program. Počas augusta až začiatkom septembra si budú môcť návštevníci vychutnať kinematografiu rôznych žánrov. Ľudia sa v stredisku Hôrka pri Šírave môžu tešiť na komédie, ale aj dobrodružné či romantické snímky.

Horúčavy v útulku

Do boja s horúčavami museli počas tohto týždňa vyraziť aj v Útulku pre psíkov v Michalovciach, kde sme zisťovali, ako sa tam s vysokými teplotami vyrovnávajú. Ako sme sa dozvedeli, horúčavy si vyžiadali rôzne opatrenia, ku ktorým zamestnanci útulku pristúpili.

Program jarmoku

Slávnostné otvorenie 48. ročníka Zemplínskeho jarmoku sa uskutoční v centre Michaloviec v piatok 18. augusta dopoludnia. Počas jarmoku ľudí čaká aj lahôdka v podobe spanilej jazdy motorkárov cez michalovské námestie, kde sa na chvíľu zastavia, aby sa ľudia mohli pokochať ich tátošmi. A aký bude program tohtoročného jarmoku?

Hrozná udalosť na Šírave

Polícia počas tohto týždňa informovala, že na Zemplínskej šírave vyhasol život 29-ročného mladého muža z Michaloviec. V článku sme vám priniesli podrobnosti.

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM