Tomáš Šuhajda Rôzne

Čo robila partia mladých na streche 13-poschodovej bytovky? VIDEO!

Partia mladých na streche 13-poschodovej bytovky... Aj takýto pohľad sa vám mohol naskytnúť v Humennom. Znie to síce dramaticky, ale pozor, článok nie je v kategórií Krimi a nezasahovala ani len mestská polícia, aby partiu dala do laty. :-)

Ilustračný obrázok k článku Čo robila partia mladých na streche 13-poschodovej bytovky? VIDEO!
Zdroj: YouTube.com

Všetko bolo totiž vopred dohodnuté a na streche trinásť poschodovej bytovky na Laboreckej ulici sa natáčal film. A nielen tam. Daniela Kontuľa a spol. ste mohli stretnúť natáčať napríklad už aj vo vlaku či pod Lackovským mostom…

Prvý film zožal úspech, bol to jedinečný projekt. Opakovaný vtip však už nie je vtipom, čo si autori plne uvedomujú, a tento ďalší nebude mať len iný scenár či hercov, film chcú jeho autori totiž posunúť na novú úroveň. Makajú na 200%… „Zatiaľ ide všetko bez väčších problémov, tým najväčším je azda počasie. Predpovede niekedy nevyjdú… Pri natáčaní v Michalovciach, keď sme už všetko rozložili, sa zrazu spustil dážď,“ opisuje Dano.

O čom bude film, aká zápletka nás čaká, zatiaľ jeho autori prezrádzať nechcú, prezradili však, že pôjde o rodinný film, opäť najmä pre mladých, no nájdu sa v ňom aj staršie ročníky. Premiéru bude mať v decembri a okrem Humenného by sa mal film dostať aj do kín v Michalovciach či vo Vranove.

Pozrite si vo videogalérii backstage zábery z natáčania nového filmu!

Partia mladých na streche bytovky
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM