Tomáš Šuhajda Rôzne

Cyklistická tour Okolo Domaše na fotkách: Rekordný počet účastníkov, jedinečná atmosféra!

Cyklistika si v našom regióne získava čoraz väčší počet nadšencov. A cyklistická tour Okolo Domaše čoraz väčší počet účastníkov. Ten ročník ohlásili organizátori snahu o zápis do knihy rekordov. Ako to dopadlo? Vychutnajte si atmosféru podujatia na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Cyklistická tour Okolo Domaše na fotkách: Rekordný počet účastníkov, jedinečná atmosféra!
Zdroj: Dnes24.sk

Okolo Domaše si svojou atmosférou získava každým rokom nových fanúšikov. Vlani sa na štart postavilo 1411 nadšencov, pred dvoma rokmi ich bolo 930 a tento rok ich bolo už takmer 1600.

Presne 1597 cyklistov znamená zápis do Slovenskej knihy rekordov v počte účastníkov na cyklistickej akcii! Cyklisti mali pred sebou 40 kilometrovú kombinovanú trať, jej veľká časť viedla prírodnými cestami po brehoch, ktoré odhaľujú často ukryté nádherné zákutia.

„Akcia je neskutočná svojou atmosférou – 1600 ľudí je úžasná masa cyklistov a hlavne začiatok a koniec, keď sú všetci pokope, je niečo super,“ opísal pre náš portál jeden z účastníkov tour Humenčan Slavo (50), ktorý na akcii nechýbal ani minulý rok.

Keďže asi tretina tour vedie po lese, podľa jeho slov je jedinečná aj tým, že každý si môže vychutnať krásu Domaše na miestach, ktoré bežne nenavštívi…

„Už teraz sa teším na ďalší ročník,“ odpovedal na našu otázku Slavo, či sa chystá na Okolo Domaše aj na budúci rok.

Pozrite si zábery z tohtoročnej rekordnej tour Okolo Domaše vo fotogalérii!

Zdroj: Humenné24/TASR

Okolo Domaše 2014
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM