Zuzana Ročeňová Krimi

Dávid (19) a Ondrej (20) majú toho na rováši viac: Ukradnutú elektroniku policajti zaisťovali niekoľko dní

Ondrej (20) a Dávid (19) si narobili poriadne problémy! Podľa polície majú na svedomí viacero krádeží i rozpredávanie ukradnutých vecí. Teraz si môžu posedieť za mrežami až dva roky.

Ilustračný obrázok k článku Dávid (19) a Ondrej (20) majú toho na rováši viac: Ukradnutú elektroniku policajti zaisťovali niekoľko dní
Zdroj: TASR

Ako sme vás informovali dvojica si poriadne zavarila, keď sa rozhodli vykradnúť rodinný dom Ako informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó, policajti na prípade intenzívne pracovali a oboch obvinili aj z ďalších krádeží.

„Dávid sa koncom decembra 2014 v Pavlovciach nad Uhom, vlámal do rodinného domu, odkiaľ odcudzil televízory, videokameru, rôzne rybárske náradie a ďalšie veci, spôsobil celkovú škodu za takmer 3000 eur,“ povedal krajský hovorca.

Szabó ďalej uviedol, že obaja obvinení sa spoločne začiatkom januára tohto roku v nočných hodinách v Pavlovciach nad Uhom, vlámali do ďalšieho rodinného domu.

„Odtiaľ stihli odcudziť „len“ pánsky parfum, škoda 20 eur. Policajti niekoľko dní zbierali a zaisťovali, niektoré už aj rozpredané veci, zo širokého okolia. Zaistili plazmový aj ďalšie dva televízory, počítač, videokameru, šatstvo, deky a ďalšie veci,“ doplnil hovorca.

Obom obvineným v prípade preukázania viny hrozí až dvojročné väzenie. Stíhaní sú na slobode.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM