Správy

Deň otvorených dverí v kasárňach je zrušený: Dôvodom je žltačka!

Už o niekoľko dní sa mal konať Deň otvorených dverí michalovských kasární. Ten sa však napokon rozhodli zrušiť!

Ilustračný obrázok k článku Deň otvorených dverí v kasárňach je zrušený: Dôvodom je žltačka!
Zdroj: Samohybný delostrelecký oddiel

Verejnosť mala na konci týždňa zažiť deň plný zaujímavostí v michalovských kasárňach. Brány sa však pre záujemcov napokon neotvoria.

Odporúčanie hygienika

V Michalovciach je už tradíciou, že sa dvakrát ročne v kasárňach koná Deň otvorených dverí, v rámci ktorého má verejnosť možnosť bližšie spoznať život a prácu profesionálnych vojakov, vojenskú techniku a možnosť si zašportovať. V rámci Dňa ozbrojených síl Slovenskej republiky sa Michalovciach mali otvoriť v piatok 16. septembra brány kasární pod Hrádkom smerom na časť Topoľany. Všetko je však inak.

Podujatie je totiž zrušené. „Na základe odporučenia okresného hygienika sa Deň otvorených dverí u VÚ 1109 (Duklianske kasárne) 16. 9. 2016 ruší,“ informoval spravodajský portál Michalovce 24 čat. Ing. Marián Marcin, mladší pomocník Sk BOIaKIS.

Čítajte tiež: Stíhačky priamo nad hlavami Michalovčanov: Prečítajte si reakciu ministerstva

Dôvodom je žltačka

V Duklianskych kasárňach pod Hrádkom sme zisťovali presnejšie dôvody zrušenia podujatia, na ktoré sa už mnohí tešili. Podarilo sa nám zistiť viac. „Je to z dôvodu výskytu žltačky,“ vysvetlil bližšie informácie o zrušení spomínaného podujatia M. Marcin z kasární.

Čítajte tiež: V meste zakázali hromadné podujatia: Dôvodom je žltačka!

Ak ste boli zvedaví, čo sa skrýva za vysokými múrmi, najbližšie sa to môžete dozvedieť až budúci rok. Na zoznámenie s históriou a poslaním oddielu si teda ešte počkáte. „Nasledujúci deň otvorených dverí máme v mesiaci jún 2017 pri príležitosti MDD,“ povedal pre Michalovce24 Marián Marcin.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes.24/DPB
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM