Ondrej Petričko Rôzne

Dievčina(18) vraj nevedela, že je tehotná: Porodila doma, dieťa neprežilo

Mladá dievčina z obce Trhovište porodila doma v sprche. To, že je tehotná vraj netušila a ani príbuzní si to nevšimli. Bábätko po narodení už vraj nedýchalo.

Ako informoval portál noviny.sk, o tehotenstve nevedelo ani mladé dievča a nevšimli si to ani jej príbuzní. Vraj sa na 18-ročnej dievčine z obce Trhovište (okr. Michalovce) neprejavovali žiadne príznaky, ktoré by naznačovali tehotenstvo.

Porodila v sprche

V deň pôrodu bolo mladé dievča doma samé a údajne malo mať počas sprchovania bolesti. Riadne donoseného chlapčeka porodilo priamo v sprche. Bábätko vraj po narodení už nedýchalo, hoci sa ho dievča snažilo oživiť.

Riadne donosený chlapček vážil po pôrode 3 050 gramov a meral 50 centimetrov. Podľa informácii portálu noviny.sk príbuzní po príchode domov údajne bábätko zabalili do čiernej igelitovej tašky a odviezli do michalovskej nemocnice.

Mladé dievča sa z otrasného zážitku, ktorý prežilo, vraj doteraz nespamätalo. Podľa lekára za smrť bábätka môže nekontrolované tehotenstvo. Presnú príčinu však určí až súdna pitva.

Zdroj: noviny.sk

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM