Zuzana Ročeňová Šport

Dočkali sme sa: Štartuje play-off, michalovskí fanúšikovia sa rozhodli vyraziť do Detvy

A je to tu! Michalovskí fanúšikovia sa dočkali a odchádzajú podporiť Duklu na štvrťfinálový duel play-off prvej ligy. Naši hokejisti odohrajú úvodné zápasy na ľade Detvy a nebude chýbať pravé michalovské obecenstvo.

Ilustračný obrázok k článku Dočkali sme sa: Štartuje play-off, michalovskí fanúšikovia sa rozhodli vyraziť do Detvy
Zdroj: Dnes24.sk

Vedenie klubu zorganizovalo pre nadšencov hokeja výjazd na štvrťfinálový duel, v ktorom sa Dukla predstaví na ľade súpera. Prvé kolo je naplánované na dnes o 18:00 hod. a druhý zápas si naši hokejisti odohrajú 15. februára v rovnakom čase.

Bez fanúšikov ani na krok

Hŕstka skalných nadšencov ľadového hokeja sa vybrala podporiť hráčov HK Dukla Michalovce a navodiť tu pravú atmosféru. Dúfajú, že hokejisti podajú skvelé výkony a oni sa pokúsia byť ich šiestym hráčom na ľadovej ploche.

„Rozhodol som sa ísť podporiť Duklu v súboj s Detvou a verím, že to Dukla zvládne a postúpi do semifinále,“ hovorí fanúšik Vlado.

„Bolo by dobre, ak by sme v Detve zabojovali a vyhrali. Dúfam, že sa to naším hokejistom podarí,“ povedal Tomáš z Michaloviec.

„Som rád, že sme sa zomkli a vybrali na dlhšiu cestu do Detvy. Chceme byť šiestym hráčom tímu a budeme našich hokejistov podporovať hlasivkami,“prez­radil michalovský fanúšik Ondrej.

Dukla s piatimi posilami

Michalovská Dukla vstúpi do play-off prvej hokejovej ligy výrazne posilnená. Vedeniu klubu sa totiž podarilo vybaviť na striedavý štart až piatich hráčov z extraligových klubov. Konkrétne ide o hráčov Miroslava Laža, Branislava Jankoviča (obaja Skalica), Samuela Takáča (Poprad), Jakuba Lineta a Antona Čavrka (obaja Žilina).

Na domácom ľade sa predstavia 18. – 19. februára o 17:00, kde si opäť zmerajú sily s Detvou.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM