Rôzne

Dôkaz, čoho všetkého sú schopní snúbenci z Michaloviec a okolia: Bláznivé svadobné fotky, ktoré stoja za to

Každý pár chce mať čo najkrajšie fotky zo svojho veľkého dňa. Nie všetci však siahajú po klasike. Tak je to aj s niektorými snúbencami z Michaloviec a okolia.

Ilustračný obrázok k článku Dôkaz, čoho všetkého sú schopní snúbenci z Michaloviec a okolia: Bláznivé svadobné fotky, ktoré stoja za to
Zdroj: Fotograf Rastislav Jílek

Svadba bez kameramana či fotografa by snáď ani svadbou nebola. Zaľúbené páriky jednoducho chcú mať zo svojho veľkého dňa spomienky v podobe fotiek či videa. Čoraz častejšie sa však stáva, že pri fotení mladí popustia uzdu fantázie a poriadne si to užívajú. Pre dokonalý záber a originálnu fotku sú schopní spraviť všeličo.

S hadom

Skúsenosti s originálnymi a bláznivými fotkami Michalovčanov má aj profesionálny fotograf Rastislav Jílek. Počas svojej praxe nafotil už niekoľko vskutku zaujímavých a akčných záberov. Zaujímalo nás, koho to býva zvyčajne nápad a čo najbláznivejšie už fotil. S vášňou v hlase si zaspomínal aj na fotografovanie s hadom. „Tak toto je iný príbeh!“ Jílek prezradil, že nevesta bola zverolekárka a v tom sa zrazu pred ním úplne náhodou objavil krásny had. „Neváhal som, vypýtal som si obrúčky a hodil ich hadovi. Booom, rýchle cvaky, trošku adrenalínu a foto hotové,“ priblížil skvelý zážitok s hadom.

Čítajte tiež: FOTO: Vysloviť spoločné Áno je v nich zážitok. 6 najkrajších svadobných miest v Michalovciach

Nebolo to však jeho jediné svadobné fotenie so zvieratami. Iná nevesta sa fotila s celou kopou psíkov. Zaujímalo nás, či to nebolo náročné. „Psíky boli špeciálne privezené kvôli fotografovaniu až z Česka, špeciálne cvičené. Pózovali na povel a v danej póze dokázali zotrvať presne podľa pokynov ich chovateľa,“ Jílek priznal, že to bol preňho naozaj neskutočný zážitok.

V nákupnom košíku

Spomenul sa na viacero párov. Medzi nimi bol aj pár, ktorý fotil v známom obchodnom reťazci za plnej prevádzky. „Bolo zaujímavé sledovať pohľady nakupujúcich ako aj pracovníkov, nakoniec však všetci spontánne tlieskali mladomanželom,“ spomenul si R. Jilek. Dodal, že mal úplne skvelé pocity až zimomriavky po tele, keď fotili na schodoch a v podzemných garážach obchodu.

Na fotografovanie použili aj hokejový štadión. „Nemal som korčule. Bolo ťažké to ubalancovať na ľadovej ploche a pritom nerozbiť seba a drahú techniku.“ Nechýbali ani pravé východniarske fotky pri traktore, či ako nevesta kope na záhradke v horúčave a svadobných šatách.

Nevesta na konári stromu

V jeho svadobných spomienkach nechýbali ani jazdci na motorkách. „Keď sú obaja mladomanželia fanúšikovia motoriek a spoločne brázdia cesty, tak samozrejme foto s motorkou nemôže chýbať,“ dodal s úsmevom Jílek. Fotograf Rastislav Jílek si zaspomínal aj vlakové fotky. „Vlakvedúci s tým nemal problém.“ Fotograf prezradil, že využili iba krátku prestávku vlaku, kým odišiel s cestujúcimi.

Nevesty sú však ochotné urobiť naozaj čokoľvek. Aj vyliezť na strom. „Dostať nevestu na konár bolo zložité, nakoľko bol strom vysoký. Ženích si svoju polovičku vysadil na strom. A ja som len veril, že nespadne a dokončíme celé fotenie,“ priznal fotograf Jílek.

Bláznivé svadobné zábery si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Fotograf Peter Hanzlík: Hovorili mu, že nemá fotiť hlúposti

Ladislav Kasar o fotení svadieb: Nie je pravda, že ľudia sú nefotogenickí, na každom sa dá niečo nájsť

Nenechajte si ich ujsť: Bláznivé svadobné zábery z Michaloviec a okolia
18
Galéria
Zdroj: Fotograf Rastislav Jílek
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM