Samospráva

Dôležité info o michalovskom kúpalisku: Kedy otvorí letnú sezónu a aké budú ceny?

Slnečné lúče začínajú priostrovať a mnohí sa tešia, kedy už budú chytať bronz na slniečku, či osviežia sa v bazénoch. Zisťovali sme, kedy plánujú otvoriť svoje letné brány na mestskom kúpalisku a aj v akej výške sa budú pohybovať ceny vstupného.

Ilustračný obrázok k článku Dôležité info o michalovskom kúpalisku: Kedy otvorí letnú sezónu a aké budú ceny?
Zdroj: Dnes24.sk

Letná sezóna je čoraz bližšie a mestské kúpalisko v Michalovciach sa na ňu už chystá tiež. Kedy plánujú prevádzkovatelia otváračky počas letnej sezóny a aké budú ceny?

Aj opaľovanie sa na tráve

Kúpalisko v Michalovciach je obľúbeným miestom, kde tráviť horúce letné dni, a to nielen pre Michalovčanov, ale i ľudí zo širšieho okolia. Zaplávať si v ňom môžete už teraz. Ako sme vás v nedávnom článku informovali, plávanie si radšej naplánujte, pretože hodiny sú určené nielen pre verejnosť, ale osobitne pre plavecký klub i seniorov.

Zisťovali sme však, kedy sa uskutoční oficiálne otvorenie letnej sezóny. Ako informoval Ján Ďžuba z Technických služieb, deň, kedy by sme sa mohli osviežiť vo vode michalovského bazéna počas otvorenia sezóny, je prvý júl. „Mestské kúpalisko bude otvorené v letných mesiacoch od 1.7.2016 do 21.8.2016 s mož­nosťou opaľovania sa na trávnatej ploche v areáli kúpaliska,“ povedal pre portál Michalovce24 Ján Džuba, vedúci športových zariadení.

Viac hodín v bazéne

Počas letnej sezóny sa zmenia aj otváračky. V porovnaní so súčasnými budú viac prispôsobené verejnosti. „Otváracie hodiny budú utorok až nedeľa od 10.00 do 18.00 hod. V pondelok bude sanitárny deň,“ uviedol J. Džuba. Preverovali sme aj služby na mestskej plavárni. „Priamo na mestskom kúpalisku neposkytujeme žiadne služby. V objekte Zlatého Bažanta sú k dispozícií služby ako kaderníctvo, krajčírstvo, reštaurácia,“ dodal, že rovnako na mestskom kúpalisku neposkytujú žiadne jedálenské služby,

Pozrite si cenník vstupného

  • Vstupné za jednu osobu vrátane detí – celodenný lístok – 2,00 €,
  • Vstupné za jednu osobu vrátane detí od 15.00 do 18.00 hod. – 1,00 €,
  • Rodič s dvoma a viac deťmi do 15 rokov má vstup za 1,00 €, /cena 1,00 € (platí len pre rodiča, dieťa platí podľa platného cenníka)

Môže vás zaujímať:

Na Šírave sa pripravuje veľké retro prekvapenie: Máte ešte starú nafukovačku? :)

Pred štartom leta sa do formy môžete dostať aj v mestskej plavárni: Ako si naplánovať plávanie?

Ak v ňom obľubujete relax, možno zaujmú aj vás: 13 zaujímavých cifier o michalovskom kúpalisku

Plaváreň zadarmo, bezplatné parkovanie, voľný vstup na kultúru: Ktorí Michalovčania majú takéto výhody?

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM