Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Doprajte si víkendový relax: Akcie, ktoré odporúčame zažiť v Michalovciach a okolí

Doprajte si oddych aj počas tohto víkendu. Môže vám v tom pomôcť náš redakčný výber. Zoznámte sa s podujatiami, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Doprajte si víkendový relax: Akcie, ktoré odporúčame zažiť v Michalovciach a okolí
Zdroj: zdroj: B.K.

Kráľovstvo detí

5. 8. od 15:00 do 18:00 hod., pláž Glamour

Na novej pláži pod hotelom Glamour je naplánované sobotné podujatie Kráľovstvo detí. Najmenší si nájdu na pieskovej pláži vedľa móla v Kaluži v sobotu 5. augusta program určený len pre nich. V rámci série podujatí Kráľovstvo detí si v sobotu môžu užiť Disney popoludnie s maskotmi a ZuzuZumbou pre deti.

Špacírky

6. 8. 2017, od 8:30, podľa miesta zastávok

V nedeľu sa bude špacírkovať s výkladom sprievodcu, ktorý ľuďom porozpráva zaujímavosti nielen z histórie vždy daného konkrétneho miesta. Čakajú vás drevené chrámy v Ruskej Bystrej a Inovci, Hrádok v obci Podhoroď, jazierko pri Beňatine. O 13:00 hod. cesta späť – zastávky výstupu podľa zastávok nástup.

Ak nestihnete podujatie túto nedeľu, bude každú nedeľu, počas mesiacov júl a august. Cena výletu: dospelý: 10 €, deti 0–2 roky 0 €, deti 3–12 rokov 5 €, študenti do 25 r. 7,50€. Nahlásiť sa môžete najneskôr deň pred uskutočnením výletu do 15:00 hod. na spacirki@gmail.com, +421949610197

Klokočovská päťka

6. 8. od 12:00 hod., Klokočov

Súčasťou letného programu v Klokočove pri Šírave je aj obľúbené podujatie, ktorým sú bežecké preteky s názvom Klokočovská päťka. Pretekári sa postavia na štart tohtoročného preteku 6. augusta a to pri polyfunkčnom objekte cestovného ruchu Zemplínskej šíravy Klokočov. Zraz a prezentácia bude hodinu pred štartom jednotlivých kategórii (muži a ženy od 14:00 do 15:00 hod.). Podľa jednotlivých kategórii a umiestnenia môžu bežci získať finančné výhry.

Čiara

6. 8. o 17:15 hod., Kino Centrum Michalovce

Adam Krajňák (T.Maštalír) je otcom rodiny i hlavou kriminálnej skupiny, ktorá pašuje cigarety cez slovensko-ukrajinskú hranicu. V kruhu svojich najbližších zohráva nenahraditeľnú rolu starostlivého dôverníka, ale aj zásadového a nekompromisného vodcu, ktorému ani v rozhodujúcich okamihoch nechýba temperament.

Letné kino na amfiku

6. 8. 2017 o 21:15 hod., Amfiteáter Zemplínska šírava

Šíravský amfiteáter prichystal pre nadšencov sledovania filmov pod holým nebom počas nedele film Manžel na hodinu. Návštevníci si budú môcť vychutnať film pod holým nebom. Letné kino začne premietať film od 21:15 hod. V prípade nepriaznivého počasia bude premietanie zrušené.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM