Krimi

Dráma pri Laborci: Muž (38) nahlásil policajtom, že sa chce utopiť a vtedy sa to začalo!

Dramatické momenty pri Laborci medzi Zemplínom a štadiónom. Muž (38) policajtom, podľa ich správy, nahlásil, že ide ukončiť svoj život skokom do rieky. Pozrite, čo nasledovalo...

Ilustračný obrázok k článku Dráma pri Laborci: Muž (38) nahlásil policajtom, že sa chce utopiť a vtedy sa to začalo!
Foto: Ondrej Petričko / Zdroj: Dnes24.sk

Michalovskí policajti vo štvrtok (25.2.) krátko po 15,30 hodine, prijali na linke 158 telefonát v ktorom muž oznámil, že chce skončiť svoj život skokom z mosta do rieky Laborec medzi Zemplínom a štadiónom.

„Operačné stredisko na miesto okamžite vyslalo policajné hliadky. Tie pri prichádzaní k mostu /Športovej lávke/ cez rieku Laborec spozorovali muža, ktorý stal na vonkajšej strane zábradlia, odkiaľ skočil do rozvodnenej rieky Laborec,“ informoval Alexander Szabó.

Podľa polície muža silný prúd rieky unášal k sídlisku Stráňany. Policajti bežali popri prúde, následne vošli do rieky a muža vytiahli z vody. Potom čo mu poskytli mu prvú pomoc ho zabalili do izotermickej plachty a na miesto privolali zdravotnú pomoc. „Išlo o muža (38) z okresu Sobrance, ktorý bol po príchode zdravotníkov ošetrený a prevezený do nemocnice,“ uviedol policajný hovorca.

Ako nám ďalej prezradili z michalovskej nemocnice, pacient bol prijatý na oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny v nemocnici Svet zdravia Michalovce. „Bol podchladený, ale bez ďalších poranení. V súčasnosti je jeho stav stabilizovaný, zatiaľ bez komplikácií,“ informoval nás hovorca Tomáš Kráľ.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM