Ondrej Petričko Iné športy

Drobci a turisti na spoločnej akcii: Deti sa vybláznili do sýtosti

Michalovskí turisti sa tentoraz pripojili k akcii venovanej deťom a nebanovali. Užili si spolu s nimi opekanie, i jazdu na koni.

Ilustračný obrázok k článku Drobci a turisti na spoločnej akcii: Deti sa vybláznili do sýtosti
Zdroj: Dnes24.sk

Niekoľko členov najstaršieho michalovského Klubu slovenských turistov Turista (NM KST T sa vybralo na exkurziu do chránenej krajinnej oblasti (CHKO) Vihorlat organizovanú materským centrom Drobec z Michaloviec. Nenáročný výstup s drobcami si poriadne užili.

Deň plný zážitkov

Z parkoviska pod Krivcom sa s detičkami prevažne predškolského veku, niektorými ešte v kočíkoch, vybrali smerom k chate Lesov SR na Morskom oku. Čakala ich tam vynikajúca opekačka pri upravenom ohnisku. „Druhou zastávkou bolo multifunkčné ihrisko pri penzióne vo Vyšnej Rybnici odkiaľ sme smerovali na tretie zaujímavé výletové miesto,“ opísal predseda KST Turista Michalovce Anton Hasák.

Na konci obce Blatná Polianka čakal nádherne upravený ranč, kde sa deťúrence mohli do sýtosti vyblázniť. „Mali tam pre ne pripravené rôzne zábavné atrakcie ako trampolínu, kolotoč, nafúknutú guľu na jazierku, ale aj jazdu na koníkoch.“

Podujatie splnilo svoj účel „Deťuchy sa po celý deň náramne vytešovali, ba niektoré od toľkých zážitkov na ceste domov si v autobuse aj pospinkali,“ zhodnotil podujatie A. Hasák.

Turisti a drobci na spoločnej akcii
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM