Zuzana Ročeňová Šport

Duel HK Dukla vs. HC Bardejov? Fanúšikovia zahádžu ľad plyšovými hračkami!

Originálna myšlienka charitatívnej pomoci pre detské domovy odštartuje v utorok na michalovskom zimáku. Milovníci hokeja a fanúšikovia Dukly obsypú ľadovú plochu po prvom domácom góle detskými plyšovými hračkami.

Ilustračný obrázok k článku Duel HK Dukla vs. HC Bardejov? Fanúšikovia zahádžu ľad plyšovými hračkami!
Zdroj: Dnes24.sk

Utorkový finálový zápas I. hokejovej ligy medzi Michalovčanmi a Bardejovčanmi nebude len o hokeji. Špeciálnu príchuť východniarskemu derby dodá hádzanie plyšových hračiek na ľad.

S nápadom prišli samotní fanúšikovia Dukly Michalovce, ktorí celý plán zosnovali prostredníctvom sociálnej sieti. Plyšové hračky poputujú do detských domovov v Michalovciach a Sečovciach. Celá akcia sa koná s povolením prezidenta HK Dukla Michalovce. „Plyšáky sú odsúhlasené,“ uviedol Tomáš Komenda, ktorý vybojoval súhlas od vedenia.

Prostredníctvom sociálnej sieti viacerí tento dobrý nápad ocenili. „Je to skvelá myšlienka, rád ju so svojimi deťmi podporím,“ znie jeden z komentárov.

„Hokej nás má baviť a keď môžeme, tak nech sa pomáha deťom, ktoré také šťastie nemali…“

Michalovčania vyzývajú aj bardejovských fanúšikov, aby bol utorkový zápas ten, na ktorom sa bude robiť deťom radosť. „Dovoľte aby sme Vás pozvali k nám do Michaloviec na finálové zápasy 1. HL. Ste vítaní všetci, aj Vaši aj naši chlapci potrebujú podporu. Nech vyhrá ktokoľvek, dúfajme, že vyhrá šport. Mimochodom ak by ste sa chceli pridať k nám, tak v utorok zoberte so sebou každý nejakého plyšáka, a po prvom strelenom góle ( HK Dukla Michalovce – keďže sme domáci ) by sme zahádzali ľadovú plochu a plyšáky poputujú následne deťom do detských domovov,“ píše sa na oficiálnej stránke HK 46 Bardejov.

Zápas HK Dukla Michalovce verzus HC 46 Bemaco Bardejov je naplánovaný na 11. 3. 2014 o 17:00 hod.

Foto: ilustračné/hokej.sk

Duel HK Dukla vs. HC Bardejov? Fanúšikovia zahádžu ľad plyšovými hračkami!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM