Veronika Ondo-Cholewová Správy

Dušičky aj prázdniny sa už blížia: Pozor na zmeny v prímestskej a mestskej doprave

Jesenné prázdniny i Sviatok všetkých svätých sú už pred dverami. Počas daného obdobia si však treba dať bacha na zmeny v prímestskej a mestskej doprave.

Ilustračný obrázok k článku Dušičky aj prázdniny sa už blížia: Pozor na zmeny v prímestskej a mestskej doprave
Zdroj: TASR

Sviatok všetkých svätých a aj jesenné prázdniny už doslova klopú na dvere. V tejto súvislosti dôjde aj k zmenám v prímestskej a v mestskej doprave Arriva Michalovce. Počas 30. 10. 2017 – 1. 11. 2017 budú linky premávať podľa upravených cestovných poriadkov.

Ako uviedla spoločnosť Arriva, uvedená doprava bude v daných dňoch jazdiť s menšími zmenami, pod ktoré sa podpísali blížiace sa jesenné prázdniny, aj Sviatok všetkých svätých. Nedajte sa preto prekvapiť a vopred s tým rátajte.

Autobusy prímestskej a mestskej dopravy Arriva Michalovce budú v pondelok 30. a utorok 31. októbra premávať podľa cestovných poriadkov platných cez prázdniny.

A ako sme už uviedli, pozor si treba dať aj počas spomínaného dušičkového sviatku. „Počas Sviatku všetkých svätých – 1. novembra – budú jazdiť autobusy v zmysle schváleného cestovného poriadku v sviatočnom režime,“ informovala spoločnosť.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM