Tomáš Šuhajda Rôzne

EXKLUZÍVNE! Po stopách Stevena Seagala na Zemplíne: Čo robil po tréningu?!

Čo by ste povedali na to, ak by vám zazvonil telefón, že sa k vám príde najesť Steven Seagal a či dokážete do dvadsiatich minút vyprázdniť reštauráciu? Tak takýto parádny zhon zažila reštaurácia v Krivošťanoch!

Ilustračný obrázok k článku EXKLUZÍVNE! Po stopách Stevena Seagala na Zemplíne: Čo robil po tréningu?!
Zdroj: Dnes24.sk

Krivošťany poznáme ako maličkú dedinku, ale v skutočnosti je to súčasť Strážskeho. Pozrite si videogalériu… A na jej okraji sa nachádza reštaurácia Da Baffone. Jej majitelia manželia Valentovi aj celý personál zažili poriadny šok. Ozval sa im totiž Peter Tomko, či sa môžu prísť so Stevenom Seagalom k ním najesť a či vedia do dvadsiatich minúť zabezpečiť prázdnu reštauráciu.

Náhla zmena témy: Kde chodíš jesť?

„Mali sme s pánom Seagalom po tréningu vážnu debatu, keď zrazu náhle zmenil tému a opýtal sa ma: Kam chodíš jesť? Zaujímal sa, či je poblízku nejaká reštaurácia. S Da Baffone spolupracujem už dlho, jeho ochrankári pochádzajú zo Srbska, rovnako ako majiteľ reštaurácie pán Valent, tak bolo rozhodnuté. Dovtedy zachmúrený ochrankár ihneď zareagoval: Kde to je?!“ opísal debatu Peter Tomko, ktorý stojí za príchodom Seagala do Strážskeho.

A ako to v tej chvíli vyzeralo v reštaurácii? „Mali sme tu práve hostí, tak sme ich požiadali o láskavosť, či by mohli odísť, lebo tu budeme mať uzavretú spoločnosť. Jednej pani sa to nepáčilo, čo je pochopiteľné, no napokon nám vyšla v ústrety,“ priblížila pre náš portál majiteľka reštaurácie Vladimíra Valent.

Zapáčila sa mu záhrada

A tak prišlo veľké biele auto, množstvo ochrankárov aj samotný Steven Seagal. „Hovorím mu pri aute, poď sem sensei do vnútra. No on ukázal na záhradu, že tam je to very nice… Tak sme si išli sadnúť vonku,“ povedal k príchodu do reštiky Tomko.

Na tomto si pochutil Steven Seagal!

V reštaurácii nemali nič pripravené, nevedeli ani to, koľko ľudí k zavíta. Bolo ich napokon okolo sedemnásť. „Je ťažké si vybrať z jedálneho lístka, ak naše jedlá nepoznajú… Opýtala som sa preto manažéra, čo nemá pán Seagal rád, nejedáva napríklad bravčové mäso… Napokon sme urobili hovädzí a kurací steak, grilované kuracie prsia, hubovú omáčku, opekané zemiačky a grécky šalát. A slepačí vývar,“ doplnila majiteľka reštaurácie.

Na celom menu si americký herec pochutil, zjedol úplne všetko a z reštaurácie odchádzal mimoriadne spokojný, na čo bol určite právom hrdý celý personál.

Manažérka to nestihla

Nenajedená ostala snáď len jedna manažérka z hercovho tímu, ktorá si najprv zabudla objednať a potom keď začala jesť, už toho veľa nestihla. Ako nám vysvetlil Peter Tomko, v kruhoch Stevena Seagala platí totiž istá etiketa bojových umení, ak sa on postaví, všetci sa postavia s ním a spoločne odídu. Nevedome tak urobil práve vo chvíli, keď hladná manažérka začala jesť… Ešteže stihla aspoň dvakrát zahryznúť :-)

Fotogaléria: 1.Steven Seagal v Da Baffone, 2. Majitelia reštaurácie manželia Valentovi, 3. Peter Tomko na „Seagalovom fleku“, 4. Miesto Stevena Seagala pri jazierku, 5. Podpis, ktorý sa podarilo uloviť pani kuchárke Helene, 6. Záhrada, ktorá učarila americkej hviezde

Videogaléria: Krivošťany

EXKLUZÍVNE! Po stopách Stevena Seagala na Zemplíne: Vieme, čo tu robil po trénin
6
Galéria
Po stopách Stevena Seagala na Zemplíne: Krivošťany!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM