Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Fontány na michalovskom námestí v plnej kráse: Už ich spustili, FOTO

Na Námestí osloboditeľov v Michalovciach po zimnej odstávke už spustili fontány. Ľudia tak pri nich vyhľadávajú relax. Boli sme sa na to pozrieť aj s objektívom.

Ilustračný obrázok k článku Fontány na michalovskom námestí v plnej kráse: Už ich spustili, FOTO
16
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Michalovce po zimnej odstávke už opäť spustilo fontány na Námestí osloboditeľov. Ľudia pri nich môžu načerpať energiu od minulého týždňa.

Ako nás informovali z michalovskej radnice, fontány boli spustené tak ako každý rok, teda pred Jarným jarmokom. Počas teplých dní nám spríjemnia a ochladia vzduch. Najviac ľudí prejde denne pri najväčšej fontány, ktorá nesie názov Fontána lásky a postavili ju v rámci rekonštrukcie centrálnej mestskej zóny v roku 2002.

V blízkosti veľkej fontány sú spustené aj ďalšie fontány nachádzajúce sa na pešej zóne. Sú to dve pôvodné staré fontánky, približne 40-ročné, ktoré obľubujú aj mamičky s deťmi. Sú tiché a radi si pri nich posedia aj starší obyvatelia.

Najväčší úspech podľa nášho pozorovania v čase robenia našej reportáže mala fontána pod výškovou budovou, pod ktorou deti zvyknú každoročne behávať. Páči sa im najmä vodná zábava a beh popod oblúky, ktoré fontána vytvára. Láka však všetky vekové kategórie, ktoré najmä večer obdivujú jej sfarbenie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zachytené objektívom: Fontány v našom meste sú už opäť v akcii
16
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM