Zuzana Ročeňová Krimi

FOTO priamo z miesta požiaru v Michalovciach: Polícia vnáša do prípadu zhorených áut nové skutočnosti!

Ako sme vás informovali v Michalovciach došlo k rozsiahlemu požiaru áut. Podľa polície prvá začala horieť audina a dopomohol jej k tomu neznámy páchateľ, ktorý ju polial horľavinou. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku FOTO priamo z miesta požiaru v Michalovciach: Polícia vnáša do prípadu zhorených áut nové skutočnosti!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, v pondelok (25.05.2015) okolo 02,15 hodine došlo na Ulici J. Hollého v Michalovciach k požiaru osobného motorového vozidla značky Audi A6.

„Doposiaľ neznámy páchateľ vozidlo polial neznámou horľavou kvapalinou a zapálil ho. Požiarom vozidlo úplne zhorelo, pričom vlastníkovi vozidla, michalovskej spoločnosti, vznikla škoda predbežne vyčíslená na 30 000 eur. Následne došlo k obhoreniu troch vedľa zaparkovaných vozidiel značky Kia Ceed, Peugeot a Hyundai I30,“ povedala policajná hovorkyňa.

Majiteľom vedľa zaparkovaných vozidiel vznikla predbežná škoda vo výške 12 500 eur. Pri požiari sa nikto nezranil. „V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Michalovciach začal trestné stíhanie pre zločin poškodzovania cudzej veci. Polícia po páchateľovi pátra,“ doplnila Mésarová.

Foto: Policajný zbor SR

Nočný požiar v Michalovciach
1
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM