Správy Rôzne

Hoci je jeseň, Michalovce majú svoje čaro: Sledujte obrázky z našich ulíc...

Letné horúčavy sú nenávratne preč. Do metropoly Zemplína prišlo ochladenie a jeseň. No naše ulice aj počas tohto ročného obdobia majú svoje čaro.

Ilustračný obrázok k článku Hoci je jeseň, Michalovce majú svoje čaro: Sledujte obrázky z našich ulíc...
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Aj v Michalovciach už cítiť príchod jesene. Počasie nám však zatiaľ vcelku praje. A tak sa preto ísť poprechádzať na čerstvý vzduch nie je na škodu. Ak sa vyberiete do ulíc nášho mesta, hoci už panuje jeseň, môžu sa vám ešte stále naskytnúť rôznorodé pekné výjavy, ktoré dokážu potešiť oči.

Čítajte tiež: Kráľovné jesene v Michalovciach a okolí: Poradíme vám, kde si ich môžete nazbierať

K jeseni patrí vypnutie fontán

Ešte stále príjemné dni sme využili aj my. A to by sme pre vás v uliciach zachytili niekoľko z takýchto obrázkov, ktoré v súčasnosti naše mesto ponúka. S fotoaparátom sme prešli od Kostolného námestie, cez centrum až po koniec námestia k Výškovej budove. Neobišli sme ani Park mieru a parčíky v meste.

O tom, že už do našich končín prišla chladná jeseň, svedčia aj opatrenia radnice. Už doslova o pár chvíľ totiž dôjde k vypnutiu fontán. „V meste budú fontány vypnuté 15. októbra, za predpokladu, že nás neprekvapia mínusové teploty skôr,“ povedala pre Michalovce 24 hovorkyňa mesta Iveta Palečková.

Fontány v Michalovciach vypnú
1
Galéria

Michalovce sa zafarbili

Mesto sa skutočne krásne zafarbuje do typicky jesenných farieb. Stromy farbia svojím lístím chodníky na oranžovo. V ešte stále zelenej tráve sa so svojou pestrosťou ukazujú kvety všakovakých farieb. Jeseň neobišla ani parčíky, či blízky k centru Park mieru, kde už stromy poriadne zhadzujú lístie i gaštany. Ak ste si krásy jesenných Michaloviec nestihli vychutnať a teraz sedíte doma, v teple a suchu, máme pre vás riešenie. Pozrite si vo fotogalérii pestré zábery z ulíc mesta, zachytené počas tohtoročného októbra.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

V OBRAZOCH: Michalovce počas jesene? Pekné výjavy z našich ulíc
11
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM