Ondrej Petričko Krimi

Horúce chvíle v trebišovskej osade: Muž zaútočil nožom, policajti ho chytili

Po nepokojoch v michalovskej a krompašskej osade museli policajti zasahovať aj v tej trebišovskej. Podľa polície tam 21-ročný muž napadol nožom ďalšieho muža pričom ho zasiahol do oblasti hrudníka.

Ilustračný obrázok k článku Horúce chvíle v trebišovskej osade: Muž zaútočil nožom, policajti ho chytili
Zdroj: Webnoviny.sk

V sobotu okolo 17.00 hod. podľa policajných informácii došlo za rodinným domov v miestnej osade v Trebišove k slovnej potýčke medzi dvoma mužmi, pri ktorej mladý muž zaútočil na 23-ročného Trebišovčana. „Na muža zaútočil nožom a zasiahol ho do oblasti hrudníka. Následne z miesta ušiel. Poškodenému mužovi podľa predbežnej lekárskej správy spôsobil zranenia s dobou liečenia do 21 dní,“ uviedla Jana Mésarová, košická krajská policajná hovorkyňa.

Podozrivého ešte v ten večer zadržali

Polícia po podozrivom mužovi ihneď vyhlásila pátranie a podozrivého 21-ročného Roberta z okresu Michalovce v krátkom čase ešte v ten večer zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia. „Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Trebišove už 21-ročného Roberta obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví spáchaného v štádiu pokusu, za ktorý mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na päť až 12 rokov. Vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na vzatie obvineného muža do väzby,“ dodala hovorkyňa.

Polícia v súvislosti s týmto incidentom nezaznamenala narušenie verejného poriadku, situácia v osade bola pokojná.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM