Tomáš Šuhajda Rôzne

Humenský film Stálo to za to vyvolal obrovský záujem: TAKTO napráskané kino už dávno nebolo!

Beznádejne vypredané Kino FAJN. Humenská romantická komédia Stálo to za to naplnila sálu viac ako hollywoodske trháky za milióny. Tím mladých ľudí na čele s Danielom Kontuľom natočil v rámci svojich možností zdanlivo jednoduchý film, po premiére ktorého si však tvorcovia vyslúžili standing ovation.

Ilustračný obrázok k článku Humenský film Stálo to za to vyvolal obrovský záujem: TAKTO napráskané kino už dávno nebolo!
Zdroj: Dnes24.sk

Kapacita kina je 458 miest. Ďalší sedeli na schodoch. Tvorcovia pritom nemali veľké očakávania. „Všetko, čo som od filmu očakával, sa mi už splnilo. Chcel som spoločne s ostatnými ľuďmi zapojenými do projektu efektívne využiť prázdniny a naučiť sa veľa nového. Ako bonus si v závere projektu pozrieť film s našimi rodinami na plátne v kine,“ povedal niekoľko dní pred premiérou Daniel Kontuľ.

„Ak nás prídu podporiť aj ostatní svojou účasťou a symbolickým vstupným, budeme veľmi radi a vďační. Určite práve záujem zo strany verejnosti bude pre nás motiváciou do budúcna,“ dodal Daniel.

Nielenže kino bolo vypredané, aj prvé reakcie boli veľmi pozitívne. Film dokázal ľudí zaujať aj rozosmiať. Romantická komédia Stálo to za to jednoducho predčila všetky očakávania…

Humenský film Stálo to za to vyvolal obrovský záujem: TAKTO napráskané kino už d
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM