Zuzana Ročeňová Krimi

Jazda muža bez vodičáku a s 2,7 promile? Nacúval do stĺpu verejného osvetlenia!

Michalovským policajtom sa podarilo chytiť vodiča (38) z Ukrajiny, ktorý podľa ich slov šoféroval bez vodičského preukazu, spôsobil nehodu a aby toho nebolo málo, navyše nafúkal 2,7 promile!

Ilustračný obrázok k článku Jazda muža bez vodičáku a s 2,7 promile? Nacúval do stĺpu verejného osvetlenia!
Zdroj: TASR

V nedeľu pred polnocou vodič (38) z Ukrajiny šoféroval Volkswagen Multivan v obci Lekárovce bez vodičského preukazu. No jeho jazda neskončila dobre.

,,V čase zákazu činnosti ako nevodič (nie je držiteľom vodičského oprávnenia) spôsobil dopravnú nehodu. S vozidlom nacúval do stĺpa verejného osvetlenia, ktorý poškodil a s vozidlom pokračoval v jazde. Následne bol zastavený hliadkou PZ, ktorá pri kontrole Ukrajinca podrobila dychovej skúške s výsledkom 1,31 mg/l (2,73 promile),“ informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Michalovskí policajti z prečinov marenia výkonu úradného rozhodnutia a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky občana z Ukrajiny obvinili.

Obvinený má dopravným inšpektorátom uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na dobu 30 mesiacov (do 9.2.2014). Po zadržaní a obvinení ho policajti umiestnili do cely policajného zaistenia a prípad realizovali v tzv. super rýchlom konaní.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM