Rôzne

Je tu ďalší predĺžený víkend: Pozrite si tipy na akcie v Michalovciach

Môžeme sa radovať, ďalší predĺžený víkend je tu. Naša redakcia vám prináša niekoľko tipov na akcie, ktoré môžete počas neho zažiť v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Je tu ďalší predĺžený víkend: Pozrite si tipy na akcie v Michalovciach
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Večer v kine

Začneme tipom do kina. Miestne Kino Centrum bude premietať v sobotu večer od 20:45 hod. americkú komédiu s názvom Bastardi. Tu je popis: Ed Helms a Owen Wilson hrajú dvoch bratov, ktorých excentrická slobodná matka (Glenn Close) vychovala tak, aby verili, že ich otec zomrel, keď boli mladí. V momente keď zistia, že to bola lož a matka vlastne ani nevie, kto je ich pravý otec, vyberú sa ho hľadať. Na dlhej ceste ich čaká množstvo bláznivo-humorných situácií, zámen a prekvapivých odhalení, aby sa nakoniec dozvedeli viac o svojej mame i sebe, ako chceli vedieť…

Silvestrovská vernisáž

Silvester odštartuje v našom meste vernisážou v Zemplínskom osvetovom stredisku. Tá začne v nedeľu o 10:00 hod. Súčasťou otvorenia výstavy Plenéry Zemplínskeho múzea bude aj predstavenie knihy o T. J. Moussonovi a kaštieli v Michalovciach. Výstava potrvá do 24. januára v galérii ZOS.

Súťaž vo vystreľovaní zátok

V Michalovciach sa v nedeľu na Silvestra uskutoční aj tradičná Súťaž vo vystreľovaní zátok zo šumivého vína. Každý, kto si prinesie vlastnú fľašu, sa môže zapojiť. Súťažiť sa bude pred budovou Mestskej radnice a akcia odštartuje o 12:00 hod.

Prelom rokov na námestí

Mesto Michalovce pripravilo pre ľudí na Silvestra aj večerný program na Námestí osloboditeľov. Ten sa začne o 22:30 hod. na tribúne pri mestskom úrade. Vystúpi Panama music band, nebude chýbať zapálenie vatry, pyromuzikálny ohňostroj či príhovor primátora. Počas Silvestra si v centre mesta pripomenieme aj 25. výročie našej samostatnosti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM