Rôzne

Jeden klik a budete v obraze: Aké informácie zaujali Michalovčanov najviac?

Ak ste sa v ostatných dňoch podrobne nestíhali venovať dianiu v Michalovciach a okolí, pozrite si správy, ktoré našich čitateľov cez týždeň zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Jeden klik a budete v obraze: Aké informácie zaujali Michalovčanov najviac?
Zdroj: Dnes24.sk

V meste sa pokúsime o rekord

Mesto organizuje v tomto roku podujatie" Michalovce Michalom a Michaelám":http://michalovce.dnes24.sk/…ieste-248830 v predvečer ich sviatku, teda 28. septembra, pri ktorom sa pokúsia aj o rekord. Podujatie sa uskutoční v Chemkostav Aréne a vstupné je 13 eur, avšak vstup pre Michalov a Michaely je zdarma, stačí ak si prídu s občianskym preukazom vyzdvihnúť lístok do Informačnej kancelárie mesta Michalovce.

Novinky v Michalovciach

V Michalovciach pribudli nové bezplatné wifi zóny. V meste Michalovce boli zriadené dve wifi zóny – na Námestí osloboditeľov a na autobusovej stanici. Každý záujemca, majiteľ smartfónu či tabletu, sa môže zdarma pripojiť do siete Internet po dobu 30 minút každý deň. Možno ste si všimli aj ďalšie novinky. Pozrite sa, kde ich nájdete :-)

Fotoreportáž z prvého dňa školy

Prázdninám definitívne odzvonilo a študenti sa v pondelok vrátili do svojich škôl. Sú medzi nimi aj prváci, ktorí svojich nových spolužiakov uvideli po prvýkrát. Nováčikovia zavítali aj na známe michalovské gymnázium. Žiaci po lete opäť zasadli do lavíc. Tak tomu bolo i na Gymnáziu Pavla Horova v Michalovciach. Priniesli sme vám fotoreportáž z prvého školského dňa.

Leto na Šírave neskončilo

Ukončenie Letnej turistickej sezóny 2016 na Zemplínskej šírave – Hôrka a Vinianskom jazere bolo 31. augusta 2016. No na amfíku je sa ešte na čo tešiť. Amfiteáter, ktorý sa nachádza v rekreačnom stredisku Hôrka na Zemplínskej šírave, privíta známych spevákov. Na Amfiteátri Lúč už v nedeľu 11. septembra je pripravená Senzi paráda – akcia venovaná nielen vekom starším, ktorou sa môžu návštevníci vrátiť do čias minulých.

Šikovní Zemplínčania

Slováci Kinsfolk posielajú z Dánska druhý singel Will Wait For You so zvukom z Austrálie. Pamätáte sa na videoklip Adelaide od Kinsfolk s krásnou slečnou a jazerom Beňatina? Bratranci Dominik Demčák a Peter Cinkanič zo Sobraniec žijúci v Dánsku zaujali týmto debutovým singlom a po dlhšej odmlke nám posielajú ďalší hudobný pozdrav spoza hraníc s názvom Will Wait For You. O jej finálny zvuk sa postaral austrálsky zvukový technik Steve Smart z 301 Studios, ktorého Kinsfolk oslovili na krátku spoluprácu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM