Rôzne

Jeden klik a máte to v jednom balíku: Prehľad najzaujímavejších článkov týždňa

Jeden klik a máte to v jednom balíku: Prehľad najzaujímavejších článkov týždňa

Ilustračný obrázok k článku Jeden klik a máte to v jednom balíku: Prehľad najzaujímavejších článkov týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Rozhovor s Valériou Mitrovou

Počas týždňa sme vám priniesli rozhovor s Valériou Mitrovou, ktorá začala pomáhať svojmu otcovi a teraz mení život mnohých sluchovo postihnutým ľuďom. Valéria Mitrová je aktívna Michalovčanka, ktorá svojím príbehom inšpiruje druhých! V metropole Zemplína je totiž aktívna, ako to len ide. Nielen, že bojuje o krajší život sluchovo postihnutých, ale buduje aj komunitu týchto ľudí a obohacuje život nás ostatných.

Statočný čin Dianky

Žiačka michalovskej základnej školy čelila dramatickej situácii. No dokázala si zachovať chladnú hlavu. Jej skutok je nominovaný na Detský čin roka. Prečítajte si viac o Dianke Šantrůčkovej.

Hlasovanie o najkrajšiu obec

V hlasovaní o najkrajšiu obec sa z dedín nášho okresu podarilo dosiahnuť najvyššiu priečku a to 77. miesto dedinke Vinné. Hneď za ňou je druhou najúspešnejšou obcou z nášho okresu dedinka Krásnovce, ktorej patrí 78. priečka. Na 157. mieste sa umiestnili Šamudovce, na 183. Voľa a 363. priečku v tejto súťaži obsadila Poruba pod Vihorlatom.

TOP 10 najčastejších priezvisk v Michalovciach!

Ako všade inde, aj v Michalovciach sa vyskytujú niektoré priezviská častejšie než iné. Nájdete medzi tými najrozšírenejšími v našom meste aj to svoje? V našom článku nájdete zoznam.

Nočný beh v uliciach mesta

V centre Michaloviec bude v noci rušno. Už čoskoro námestím a ulicami mesta pobeží množstvo bežcov. V Michalovciach sa uskutoční 25. novembra XXIV. ročník Behu o štít mesta. Pridá sa k tomu aj Beh Ivana Pšenka. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM