Rôzne

Kam si skočiť v Michalovciach tento týždeň: Výber zaujímavých podujatí, ktoré vám pomôžu zatraktívniť váš voľný čas

Nesedieť kdesi doma medzi štyrmi stenami, ale vyraziť si von a oddýchnuť si pri podujatí. Aj to človek raz za čas určite potrebuje. A v Michalovciach tak môžete učiniť aj v priebehu tohto týždňa. Zaujímavé akcie totiž nebudú chýbať a my sme z nich niekoľko vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Kam si skočiť v Michalovciach tento týždeň: Výber zaujímavých podujatí, ktoré vám pomôžu zatraktívniť váš voľný čas
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Vianočný kamión COCA COLA

Námestie slobody, 7.12. o 16.00 hod.

Vianočný kamión Santa Clausa príde tento rok aj na Námestie slobody v Michalovciach. Pre všetkých návštevníkov je pripravený zábavný program, v ktorom nebude chýbať vianočný tanec či fotografia so Santom a jeho škriatkami. Celý výťažok z akcie bude venovaný na dobročinné účely. Organizátorom podujatia je Coca- Cola Slovakia, s.r.o.

Adventný organový koncert

rímskokatolícky Kostol narodenia Panny Márie, 10.12. o 19.00 hod.

Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach a Rímskokatolícka farnosť Michalovce si pre milovníkov vážnej hudby pripravili Adventný organový koncert. Uskutoční sa v rímskokatolíckom Kostole narodenia Panny Márie. Predstavia sa v ňom Tatiana Paľovčíková–Paládiová – soprán a Marek Vrábel – organ.

Vianočné trhy

Nám. osloboditeľov a Obchodná ulica, 11. – 12.12.

Vianočné trhy sa v Michalovciach tešia veľkej obľube z dôvodu ich konania v predvianočnom období, spravidla v čase striebornej nedele. Tieto trhy trvajú dva dni a návštevníci môžu nakúpiť rôzne vianočné darčeky, ktorými môžu potešiť svojich najbližších. V Tržnici bude pre všetkých pripravená aj Vianočná zabíjačka a zabíjačkové špeciality. Kultúrny program, ktorý zabezpečuje mestské kultúrne stredisko je plný kolied, ukážky vianočných zvykov a pokojnej vianočnej atmosféry.

Slávnostné mestské zastupiteľstvo

Mestské kultúrne stredisko Michalovce, veľká sála, 11.12. o 16.00 hod.

Poslanci Mestského zastupiteľstva Michalovce sa aj tento rok stretnú na slávnostnom svojím programom Eva Aibaz – Vianoce maľované pieskom. Ide o unikátne umelecké stvárnenie – maľovanie pieskom. Hudobný hosť Symphonic News Quartet sa predstaví s dielom klasickej hudby a spevom.

Premiéra hry ochotníckeho Divadla pri fontáne

Mestské kultúrne stredisko Michalovce, veľká sála, 12.12. o 17.30 hod.

Ochotnícke Divadlo pri fontáne si pre svoje publikum tentokrát pripravilo komédiu Super žena. Divadelné predstavenie uvidia diváci vo veľkej sále Mestského kultúrneho strediska Michalovce.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Rozporuplné reakcie Michalovčanov na amerického Santu s kamiónom: Kto mu sadne na kolená?

ROZHOVOR: Sympatická speváčka Nika Karch chystá v rodných Michalovciach vianočný koncert. Hrajte o lístky!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM