Veronika Ondo-Cholewová Samospráva

Kedy to bude v Michalovciach žiť najviac? 3 veľké akcie, ktoré nás čakajú toto leto na námestí

Kedy to na michalovskom námestí najviac a naozaj žije? Jednoznačne keď tam rozvoniava klobáska, podáva sa dobré pivo a ideálna je k tomu ešte nejaká muzika. Michalovčania majú pred sebou ešte 3 akcie, na ktoré sa môžu tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Kedy to bude v Michalovciach žiť najviac? 3 veľké akcie, ktoré nás čakajú toto leto na námestí
Zdroj: TASR

Koncert na námestí: 24. júl, 2015

V rámci kultúrneho leta mesta Michalovce sa môžete prísť pozrieť na vystúpenie hudobných skupín KIKS, FAT GROOVE, ATMOSFERIK. Bezlatné podujatie bude priamo na tribúne pri Mestskom úrade v Michalovciach od 18. hodiny.

Zemplínsky jarmok: 14. – 16. august 2015

Tradičné podujatie, už 46. ročník Zemplínskeho jarmoku sa uskutoční v dňoch 14. až 16. augusta. Stánky budú rozmiestnené na Obchodnej a Sládkovičovej ulici. Predajné stánky obslúžia svojich prvých kupujúcich v skorých ranných hodinách. Otvorené budú v piatok už od 8:00 do 18:00 hod. a sobotu od 8:00 do 20:00. Stánky s reštauračným občerstvením budú otvorené v piatok od 8:00 do 24:00 a v sobotu od 8:00 do 22:00. Svoje brány pre návštevníkov otvorí aj Ulička remesiel, ktorá ponúkne stánky s rôznymi dekoráciami, sladkými maškrtami, ale aj drobnosťami z dreva, včelieho vosku, keramiky, modernými šperkami, hand-made vecami a množstvom iných zaujímavých produktov.Sláv­nostné otvorenie 46. ročníka Zemplínskeho jarmoku sa uskutoční v centre Michaloviec na Námestí osloboditeľov. FOTO z vlaňajšieho jarmoku si môžete pozrieť tu.

My sme Michalovce: 31. august 2015

Podujatie My sme východ, ktoré organizuje pivovar Šariš sa uskutoční od 14. hodiny na Gorkého ulici. Okrem množstva piva sa môžete tešiť na východniarske pochúťky a atraktívny hudobný program v zložení Žobráci, M. Hudák, IMT Smile a Katarína Knechtová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM