Zuzana Ročeňová Rôzne

Konečne sa dočká rekonštrukcie: Tržnica v Michalovciach má byť nadštandardným centrom!

Rozostavaná tržnica v centre mesta by sa po viac ako dvadsiatich rokoch chátrania mala dočkať rekonštrukcie. Obyvatelia Michaloviec, ale aj návštevníci mesta sa tak môžu tešiť na vynovenú trojpodlažnú budovu, ktorá svoje brány otvorí už na budúci rok.

Ilustračný obrázok k článku Konečne sa dočká rekonštrukcie: Tržnica v Michalovciach má byť nadštandardným centrom!
Zdroj: TASR

Pred pár mesiacmi odkúpila nehnuteľnosť aj s pozemkom spoločnosť Heon, s. r. o., rozostavaná budova stojí v centrálnej mestskej zóne mesta Michalovce, v širšom centre na ul. Obchodnej.

„Budeme pokračovať vo výstavbe a budovu rekonštruovať. Svojou modernou architektúrou, použitými materiálmi a vybavením bude nadštandardným centrom,“ prezradila Iveta Jenčiková zo spomínanej spoločnosti, ktorá už čoskoro plánuje začať s výstavbou.

Hlavná budova je trojpodlažná a ako ďalej uviedla Jenčiková na prvom a druhom poschodí budú riešené predajné priestory a na treťom poschodí bude technické zázemie.

Vo vnútorných priestoroch by mali byť sústredené služby pre obyvateľov mesta, predajne s rôznymi výrobkami, zmenáreň, kaviareň, fastfood a rôzne ďalšie. Vo vonkajších priestoroch sa plánujú zriadiť klasické trhové stánky s ovocím a zeleninou.

Pre potreby parkovania návštevníkov tržnice bude slúžiť až sedemdesiat parkovacích miest pre osobné vozidla.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM