Veronika Ondo-Cholewová Správy

Krásny úspech michalovskej školy: Už tretíkrát sa teší z titulu Škola roka

Známa michalovská základná škola sa raduje z veľmi pekného úspechu. ZŠ Okružná 17 sa totiž už tretí raz teší z titulu Škola roka.

Ilustračný obrázok k článku Krásny úspech michalovskej školy: Už tretíkrát sa teší z titulu Škola roka
3
Galéria
Zdroj: ZŠ, Okružná 17, Michalovce

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR opäť oceňovalo tých najlepších. Školou roka v celoštátnej súťaži športových aktivít základných škôl v kategórii nad 300 žiakov sa už tretíkrát stala Základná škola, Okružná 17 v Michalovciach.

Silná stránka

Uvedená michalovská základná škola počtom žiakov, ktorí ju navštevujú, patrí k najväčším v okrese. A pred pár dňami si z Nových Zámkov doniesla domov spomínané krásne ocenenie. K tomuto úspechu prispelo podľa informácii od školy aj to, že jej silnou stránkou je aj rozvoj telesnej výchovy a športu.

Za ocenením sú žiaci i učitelia

„Za týmto ocenením sa skrýva veľa úsilia žiakov, pedagógov i trénerov, ktorí získali prvenstvá vo viacerých celoslovenských súťažiach: šach, futsal, malý futbal žiakov 7.-9. ročníka, hádzaná dievčat, cezpoľný beh chlapcov,“ informovala ZŠ, Okružná 17.

Ako škola zverejnila, šport chápe ako univerzálny jazyk, ktorý patrí všetkým a jeho ambíciou je prekonávať akékoľvek bariéry, hranice a prispievať k harmonickému rozvoju osobnosti žiakov. Škola dodala, že ocenenie si váži, lebo je jej pýchou a inšpiráciou k ďalším výkonom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Michalovská škola získala titul Škola roka
3
Galéria
Zdroj: ZŠ, Okružná 17, Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM