Veronika Ondo-Cholewová Šport

Lákavé ponuky pre športuchtivých na Šírave: Toto sa chystá na piesku!

Na piesku to budete môcť rozbaliť aj vy. V rekreačnom stredisku na Šírave sa chystajú dva turnaje v dvoch rôznych športoch. Oba však v plážovej verzii.

Ilustračný obrázok k článku Lákavé ponuky pre športuchtivých na Šírave: Toto sa chystá na piesku!
Zdroj: TASR

Ak obľubujete šport na piesku, toto info vás poteší. Na Zemplínskej šírave sa totiž chystajú dva turnaje a to v plážovom volejbale a v plážovom futbale. Obidva sa uskutočnia v stredisku Paľkov a do turnajov sa môžete prihlásiť aj vy. Okrem športu na piesku je pre účastníkov pripravené aj čosi navyše.

Pre bežných ľudí

Leto je už plnom prúde a ak vám nestačí leňošenie na brehoch pri Šírave, v rekreačnom stredisku Sĺňava – Paľkov si pripravili akcie pre milovníkov plážových športov. Plážový volejbal a futbal, ktoré sa budú hrať v Paľkove, nie sú pre profesionálnych hráčov, ale najmä pre bežných ľudí, ktorí obľubujú niektorý z týchto športov.

Ak k tomu máte aj dobrú patriu, či priateľov, s ktorými by ste si pred zrakom verejnosti radi zahrali, ste vo výhode. Podmienkou prihlásenia je totiž tímovosť, teda jednotlivci sa nemôžu hlásiť, ale musia si poskladať svoj tím.

Ako sa prihlásiť?

Najbližšia takáto akcia sa uskutoční v sobotu 30. júla. Na piesku sa odohrá plážový volejbal. Podmienkou sú dvaja hráči v tíme. Ak máte radšej futbal, tento turnaj sa uskutoční 13. augusta a 14. augusta. Do tímu potrebujete minimálne osem hráčov.

Dobrou správou pre každého športového nadšenca je, že aj keď nevyhráte, získate za svoj výkon chutný guláš. Ochladí vás zlatistý mok v podobe piva, či iné osviežujúce nápoje. Prihlásiť sa je možné emailom na sportoveletonaslnave@gmail.com.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM