Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Len pre uši Michalovčaniek: Inšpirácie hľadá aj v tureckých telenovelách, tipy skúsenej kozmetičky Veroniky (27)

Kozmetička Veronika má množstvo skúseností s krásnymi zákazníčkami. Prezradila, aké sú trendy v líčení a svoje tajomstvo 3D mihalníc a 4D obočia. Odkázala aj niečo Michalovčankám.

Ilustračný obrázok k článku Len pre uši Michalovčaniek: Inšpirácie hľadá aj v tureckých telenovelách, tipy skúsenej kozmetičky Veroniky (27)
Zdroj: Dnes24.sk

Veronika Kočišová (27) z Michaloviec vyštudovala vysokú školu, ktorá je jej dnes zbytočná. Rozhodla sa podnikať a otvorila si salón Wewe. Mladá vizážistka prezradila, čo je teraz trendy.

Inšpiruje sa telenovelami

Pri svojej práci sa potrebuje sústrediť. Veľmi rada sa však rozpráva aj s klientkami. Často je v úlohe aj akéhosi psychológa, pretože pri práci sa jej ženy otvoria a vyrozprávajú. Líčeniu sa venuje od strednej školy.

Po vysokej škole si otvorila vlastný salón. „Každý ma už na to nahováral.“ Dnes je to šťastných 7 rokov, počas ktorých sa venuje líčeniu, aj keď na otvorenie vlastného biznisu nabrala odvahu až neskôr.

„Začala som maľovať len tak blízkych, potom známych mojich známych“ vysvetlila. Inšpirovala ju k tomu jej vlastná mama, na ktorej si líčenie skúšala. Okrem kurzov ju inšpirujú aj turecké telenovely.

3D mihalnice a 4D obočie

Okrem líčenia sa venuje úprave obočia. „Robím aj 3D mihalnice, 4D obočie,“ dodala. Vysvetlila, že 3D je nová technika predlžovania a zahusťovania mihalníc. Mihalnice sa jednotlivo lepia na vlastné prírodné mihalnice špeciálnym lepidlom. Pri dodržaní príslušnej domácej starostlivosti môžu vydržať 3D mihalnice tak dlho ako prírodné mihalnice. „K dispozícii sú rôzne hrúbky, dĺžky aj farby 3D mihalníc.“

V meste stretnete veľa žien, ktoré majú rôzne obočia, tenké ale aj extrémne hrubé. Aké je teraz trendy? „U každého je to iné. Niekto príde s tým, že chce hrubé, iná zas tenké,“ povedala. Robí aj 4D obočie. „Lepením jednotlivých chĺpkov na obočie sa dosiahne dokonalý vzhľad prirodzeného obočia. Chĺpky rôznych dĺžok, hrúbok a farieb sa lepia na kožu alebo na už existujúce chĺpky pre výraznejší alebo hustejší efek.“

Trendy v líčení

Väčšinou sa k nej chodia ženy líčiť na svadby, plesy a podobne. „Najčastejšie je to dymové líčenie.“ Zaujímavé je, keď k nej prídu ženy, ktoré sa vôbec nelíčia a uvidia sa v zrkadle ako nové tváre. Teraz podľa michalovskej vizážistky letia pastelové farby kombinované s dymovým líčením a výrazné pery

„Dnešné ženy sa o seba veľa starajú, ale boja sa sa ukázať , čo v nich je. Ženy sú samé o sebe pekné, ale dopriala by som im viac odvahy v líčení.“

U mladej vizážistky sa dá aj relaxovať. Čerešničkou na torte je masáž tváre. „Väčšinou to využívajú staršie dámy.“

Foto: fb salón Wewe

Môže vás zaujímať:

Známa michalovská kaderníčka radí: TOP letné účesy, ktoré vám zachránia deň! FOTO

Michalovská kozmetička radí Michalovčankám
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM